anlamıyorum google chromela hangı sıteye gırsem ıkı tarafta bır suru reklam cıkıyor alttan ustten bır daha cıkıyor...eklentılerı kaldırdım vs ama duzelmedı...bılen varmı
Aynı sorun bende de var, delirmek üzereyim.Pcyi kapatırken bekleyin arka programlar kapatılıyor yazıyordu. Arka programları kapatmak için çalıştır-msconfig den başlangıçta açılan herşeyi kaldırdım,sonra da bu sorun çıktı:(
bende de vardı o sorun. denetim masası > program ekle-kaldır girip, yüklemediğiniz programları kaldırın. Toolbar falan varsa kaldırın.
adw cleaner indirdim, tarayıp temizledim reklam sorunum çözüldü, tarayıcı hızlandı ama şimdide anasayfa değiştiremiyorum:)
bunu sekmeye indirin. reklam falan çıkmıyor çok rahat
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Kayit olun veya giris yapin
süpersin cromda reklamlardan kurtuldum.Oh ya.Kübracım sende iyi ki bu başlığı açmışsın.
Kayit olun veya giris yapin
süpersin cromda reklamlardan kurtuldum.Oh ya.Kübracım sende iyi ki bu başlığı açmışsın.
Bişey değil

banada kızım söyledi bunu okulda bilgisayar öğretmenleri söylemiş. Bende çıkan reklamlara çok sinir oluyordum.
bısey degıl Aynur Hanımcım da bende ınmedı o eklentı
bende de öyle bulaştı gitmedi regedit den felan değiştiriyorum yine aynı geliyor program ekleden kaldırdım chrome felan hepsini ama yine pc de duruyor çok farklı D: