0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer bu 2 ürün arasında kararsız kaldıysan LG kalite,hizmet olarak daha agır basıyo + ayrıca smart tv uygulamasıda var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEğer bu 2 ürün arasında kararsız kaldıysan LG kalite,hizmet olarak daha agır basıyo + ayrıca smart tv uygulamasıda var başka öneri varmı bin tl civarı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEğer bu 2 ürün arasında kararsız kaldıysan LG kalite,hizmet olarak daha agır basıyo + ayrıca smart tv uygulamasıda var başka öneri varmı bin tl civarı led de Lg yi tek geçerim,bende samsung diyordum ama eve gelip kullandıktan sonra iyi ki lg almışız dedim 1 senedir hiç bir problem yaşamadım ,internete bağladım adamlar ücretsiz smart uygulaması yazmış internete düşen filmleri filan anında güncelleyip programa koyuyorlar.Yani internete film arama sorunum yok bu yüzden kolaylık saglıyor epeyi bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEğer bu 2 ürün arasında kararsız kaldıysan LG kalite,hizmet olarak daha agır basıyo + ayrıca smart tv uygulamasıda var başka öneri varmı bin tl civarı led de Lg yi tek geçerim,bende samsung diyordum ama eve gelip kullandıktan sonra iyi ki lg almışız dedim 1 senedir hiç bir problem yaşamadım ,internete bağladım adamlar ücretsiz smart uygulaması yazmış internete düşen filmleri filan anında güncelleyip programa koyuyorlar.Yani internete film arama sorunum yok bu yüzden kolaylık saglıyor epeyi bana BİZİMDE LG AMA KANAL DEĞİŞTİRİRKEN 3 GÜN GEÇİYO YAVAŞ BENİ DELİ EDİYO