0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burda olmıyacağım ki nasıl alınıcak başkasınada vermiyorlarmış:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda olmıyacağım ki nasıl alınıcak başkasınada vermiyorlarmış:(sonuçta barkod değil mi esas olan başkasıda alabilir sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda olmıyacağım ki nasıl alınıcak başkasınada vermiyorlarmış:(sonuçta barkod değil mi esas olan başkasıda alabilir sanırımbaşkasına vermiyceklerini nerden öğrendiniz? hiç öyle bir şey yazmıyor.. sadece farklı mağazadan alınamayacak diye anladım ben ama ondan bile tereddüdüm var..
bence mağazada verirler kardeşiniz kimliğinizi götürsün alt tarafı diş macunu yani abartmasınlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence mağazada verirler kardeşiniz kimliğinizi götürsün alt tarafı diş macunu yani abartmasınlar tatile kimliksiz mi gidicem dis macunu icin :)hem bayram haftasi hem de sorun yapmalari garip bn hediyeyi verdim ama sn alamadin olucak rossmann her yerde zaten yok hediye kazananlarin cogu alamiycak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence mağazada verirler kardeşiniz kimliğinizi götürsün alt tarafı diş macunu yani abartmasınlar tatile kimliksiz mi gidicem dis macunu icin :)hem bayram haftasi hem de sorun yapmalari garip bn hediyeyi verdim ama sn alamadin olucak rossmann her yerde zaten yok hediye kazananlarin cogu alamiycakyok canım kmliksiz gidin demedim ne bilim belki ehliyetiniz vardır ya da kimlik fotokopisini vereblrsnz kardesnze o şekilde denemek lazım bakalım.en azından tarihi uzatabilirler aslında bu konudan şikayetçi olursak ben yazdım ama başka desteklerde olursa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda olmıyacağım ki nasıl alınıcak başkasınada vermiyorlarmış:(sonuçta barkod değil mi esas olan başkasıda alabilir sanırımbaşkasına vermiyceklerini nerden öğrendiniz? hiç öyle bir şey yazmıyor.. sadece farklı mağazadan alınamayacak diye anladım ben ama ondan bile tereddüdüm var.. bayram haftasi burda olmayacagimiz icin kardesm alabilirmi diye sordm sayfaya bizxat kendiniz niz alabilirsiniz cevabi geldi de ordan çikartiyorum.dileyen sayfaya sorabilir.benimde 2 kod var alamiycam