Gönderen Konu: bir kere daha düşünün !!!  (Okunma sayısı 2856 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
Ynt: bir kere daha düşünün !!!
« Yanıtla #10 : 29 Haziran 2014, 23:08:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnternette böyle şeylerle ilgili binlerce video var. Hastalıklı hayvanları imha videosunu mezbaha diye yutturanlar bile vardı. Hatta en son bi nugget resmi koymuşlardı bundan yapılıyor diye, ona cevap olarak üretim tesislerinde video hazırlayıp yayınlamışlardı. Bu firmaların hep sağlıksız olduğu söylenir ama gider köşedeki dürümcüden 2 liraya dürüm yiyip bu markaları kötüleriz. Sırf bayilik için bile 400-500bin TL bir ücret gereken dünya çapında firmaya güvenmeyip ne olduğu belli olmayan yerlerde yemek yemek bana hiç doğru gelmiyor.
kesinlikle size katılıyorum.tamam fastfood sağlıklı değil ona katılıyorum.fakat türkiyede okadar büyük firmaların bu tarz şeylere müsamaha göstereceğine inanmıyorum.insan sağlığı bu kadar ucuz değil.
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 29 Haziran 2014, 23:13:21 »
Benim dayımın oğlumun ilaçlama şirketi var.Lüks yerlerin ilaçlamasını yapıyor.Bana öyle yerler hakkında öyle şeyler söylediki gdo lu yiyecekler yanında masum kalır.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 29 Haziran 2014, 23:13:40 »
bizde de usulüne uygun kesenler olduğu kadar, bu videolardaki gibi vahşice kesenleri, işkence edenleri de vardır emin olun. . .   

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2014, 18:55:09 »

Dönere devam millet :)

Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 05 Temmuz 2014, 01:25:45 »
yorumlarin arasinda tek bir dogru ifade ve onu destekleyen guzel bir resim var zaten
gerisi hikaye  :) dunyanin heryerinde bu tur tezgahlari kuresel sermaye dusmanlari yayar
indirim ve ya duses kupon buldugunuzda kfc,mc,buger k. hic farketmez gidin korkmadan yiyin,
klasik yorum yapanlar sizde 80 yapimi cannibal holocaust u [yamyam soykirimi] izleyin
youtube dan o zaman gercek vahset ve igrenclik neymis anlarsiniz ama hic tavsiye etmem,
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 02:48:30 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,