Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin belki aranızda bunu izleyenler vardır ben yeni izledim bize verilen mc kodları geldi birden aklıma 4yaşındaki oğlumda yedi benimle beraber zararlı ama arada yense ne olacak canım derdim gördüm ne olacagını bir daha mı ASLA!!!
videoyu açmadım çünkü zaten midem ağızımda mcdonals etleriyle ilgili videomu?
teşekkürler paylaşım için..
üff bakamadım yarısında kapattım.herşeyi bukdr inceleseydik hiçbirşey yiyemezdik.olabildiğince min. düzeyde tüketmek ve yapılabiliniyorsa hiç tüketmemek en doğrusu tabiki..
Oradaki mezbağalar buralara mı ait yoksa geneldeki mezbağaları mı gösteriyor?Vejiteryan olasım geldi.Ne kadar haklılarmış
Oradaki mezbağalar buralara mı ait yoksa geneldeki mezbağaları mı gösteriyor?Vejiteryan olasım geldi.Ne kadar haklılarmış
sen çok yiyon abla mc donalds
sen çok yiyon abla mc donalds
ben yemem ama kızlar bayılıyor.Her övün olsa yerler.Bu videoyu onlara izlettim.Kusacaklardı
paylaşım içi teşekkürler, bu video Türkiye'ye mi ait? yoksa yabancı ülkelere mi ait?
Mezbahanenin Türkiye'de olduğunu sanmıyorum ama içlerine konan tat verici maddenin burada kullanımı serbest.yediğimiz ekmekte bile varmış
İnternette böyle şeylerle ilgili binlerce video var. Hastalıklı hayvanları imha videosunu mezbaha diye yutturanlar bile vardı. Hatta en son bi nugget resmi koymuşlardı bundan yapılıyor diye, ona cevap olarak üretim tesislerinde video hazırlayıp yayınlamışlardı. Bu firmaların hep sağlıksız olduğu söylenir ama gider köşedeki dürümcüden 2 liraya dürüm yiyip bu markaları kötüleriz. Sırf bayilik için bile 400-500bin TL bir ücret gereken dünya çapında firmaya güvenmeyip ne olduğu belli olmayan yerlerde yemek yemek bana hiç doğru gelmiyor.