bu haftaki soru çok zor ingiltere kesin değil iskoçyada değil çünkü 2 tane takım var aklı başında celtic - rangres
bu durumda ya potekiz yada hllanda ama bana potekiz daha ağır basıyo gibi geliyorrr iyice araştıralım daha vakit var
Yayın gelirleri açısından aşağıdaki liglerden hangisi Süper Lig'den daha zengindir? Süper ligden daha zengin hangi lig olabilirki fazla düşünmeye gerek yok sorunun içinde cevabı vermişler zaten.
Yayın gelirleri açısından aşağıdaki liglerden hangisi Süper Lig'den daha zengindir? Süper ligden daha zengin hangi lig olabilirki fazla düşünmeye gerek yok sorunun içinde cevabı vermişler zaten.
peki cevap hangisi ''hiçbiri'' diye bir şeçenek yok ki ? bence %90 portekiz
Gizemli olsun diyemi böyle yazdın yoksa herkes nasılsa biliyodur diyemi düşündün neyse..
bencede portekiz ama şuana kadar bi bilgi bulamadım önce süperligin gelirini sonrada diğerlerini bulup karşılaştırmak lazım
"DIGITURK ÖDEDİĞİ PARAYLA DÜNYADA 6. SIRADA, YA FUTBOLUMUZ?"
Digiturk'ün dünya yayın gelirleri sıralamasında 6. sırada yer aldığını anımsatan Özerdem, "Bizden çok yayın geliri olan ülkeler İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya gibi 5 ülke. Türkiye yayın gelirlerinde 6. sırada ama ekonomimiz dünyada 6. değil, futbolumuz da 6. sırada değil. Ama biz Digiturk olarak 6. sırada olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.
ysr86 arkadaşım böyle bir metin var link aşağıda ingiltere olamaz gibi geliyor bana 2 lig çünkü

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
hollanda olabilir arkadaşlar, hollanda ve o bolgede oldukça populer bir lig ama araştıralım..
bence cevap championship.. sky tv ile 246m pounda anlaşmışlar.. baya büyük bi para ama yine de kesin diyemem..
bence cevap championship.. sky tv ile 246m pounda anlaşmışlar.. baya büyük bi para ama yine de kesin diyemem..
bu sorudan bu hafta çuvallarız gibi geliyor bana kesin bir sonuca varmadan cevap yazamyalım bence

zaten bu haftada kazanamadım burdan ben taktım burdan alcağım bir tane hediye
Yani yaklaşık 700 milyon dolar yapıyor zaten memoli444 bulduğu habere göre ingiltere dışında hiçbir ülke uymuyor