Arkadaşlar bana bu yemeği yapma değilde bulma işi çok zor geliyor.İftara yaptığınız yemekleri burada paylaşırsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar bana bu yemeği yapma değilde bulma işi çok zor geliyor.İftara yaptığınız yemekleri burada paylaşırsanız çok sevinirim.
dün kabak vardı bugün bamya yaptım yarın ali nazik yapacağım inş.
en sevmediğim iki yemeği combo yapmışın arka arkaya iki gün
en sevmediğim iki yemeği combo yapmışın arka arkaya iki gün 
Ramazana hafif bir başlangıç yapalım istedik Kabak eşimin tercihi bende bamyaya bayılırım

yarında oğlanların isteği üzerine ali nazik ya da tepsi mantısı yapılacak
Şehriye çorbası,nohut,pilav,salata üşenmessem bide tatlı yaparım yanına:)
tarhana çorbası, fırında patates, pilav, cacık, sütlaççççç
içli köfte içerisine az ceviz içide koyun.
kızartın ama haşlamayın
kızartıktan sonra ortadan ikiye nölün üzerine liman sıkın taze liman ayranda hazırlamışsınızdır onlarrla bırlıkte afiyet olsun..
ayran istemesseniz nohut çorbası yapın havalar sıcak iyi olur... yemekten önce ya da birlikte yerseniz...
bulundugunuz yer çok sıcak değilse ve akşam iftarda çok sıcak bir yerde değilseniz içli köftenin yanında mercimek çorbası pişirin çorbayı içtikten sonra çay ile birlikte içli köfteleri yemeye başlayın bittikten sonra en önemli şey az daha unutıuyordumm
yemek biyterbitmez balkona çıkıp nefes alın
ne hamaratlar varya,forumda.Çarşıya gittim geldim.Dilim damağıma yapıştı.Yemek yapacak mecal kalmadı bende.Çorbaları iki-üç günlük yapıyorumda yemekleri günlük yapınca güzel oluyor.