Gönderen Konu: Ütü önerisine ihtiyacım var  (Okunma sayısı 2237 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
Ütü önerisine ihtiyacım var
« : 23 Haziran 2014, 20:27:14 »
Düşüre düşüre 10 yıldır kullandığım son zamanlarda tabanla gövde kısmı birbirinden bağımsız hareket etse de yılmayan  Sevgili emektar ütümün fişini prize taktım ve içinden bir ışık hüzmesi yayılarak son nefesini verdi. Neyse ki yanında beni de götürmedi. Korktum cidden gördüğüm son ışık bu olabilirdi. :o

tabii bu zamansız kayıpla birlikte an itibarıyle ütü ihtiyacı doğdu. Ne çok marka ve tüm markalarda ne çok model varmış.

Almışken philips azur alayım dedim ama onun da pekçok modeli var ve yorumlar birbiriyle çelişiyor. beğenen de var, parlatıyor, tabanı çabuk soğumuyor diyen de. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. özellikle parlatmayan, hafif, buhar gücü yüksek ve ekonomik bir ütü arıyorum.
@sheymcan

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
Ynt: Ütü önerisine ihtiyacım var
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2014, 21:08:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Düşüre düşüre 10 yıldır kullandığım son zamanlarda tabanla gövde kısmı birbirinden bağımsız hareket etse de yılmayan  Sevgili emektar ütümün fişini prize taktım ve içinden bir ışık hüzmesi yayılarak son nefesini verdi. Neyse ki yanında beni de götürmedi. Korktum cidden gördüğüm son ışık bu olabilirdi. :o

tabii bu zamansız kayıpla birlikte an itibarıyle ütü ihtiyacı doğdu. Ne çok marka ve tüm markalarda ne çok model varmış.

Almışken philips azur alayım dedim ama onun da pekçok modeli var ve yorumlar birbiriyle çelişiyor. beğenen de var, parlatıyor, tabanı çabuk soğumuyor diyen de. Sizlerin önerilerine ihtiyacım var. özellikle parlatmayan, hafif, buhar gücü yüksek ve ekonomik bir ütü arıyorum.
okurken  çok güldüm:) cevabım ise yok..  doğal olarak. erkek olduğumuz için pek ütüyle işim olmuyor. hanım hallediyor saolsun

Çevrimdışı papatya89

• Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2014, 21:39:15 »
benim ütüm philips azur 4919 du sanırım ayarsız olandan
valla büyük rahatlık :):)
yancak tutuscak derdim yok
acmama gibi bir sorun da yok
ck memnunum tavsiye ederim

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2014, 21:50:59 »
benim ütüm philips azur 4919 du sanırım ayarsız olandan
valla büyük rahatlık :):)
yancak tutuscak derdim yok
acmama gibi bir sorun da yok
ck memnunum tavsiye ederim
Benimkide Philips PerfectCareXpres akıllı ütü biraz pahallı almıştım.Süper ütülüyor.Hiç ayar yapmıyorum.Kazanlısıın almadım diye pişman olmuştum ama arkadaşım aynısının buhar kazanlısını aldı çok yer işgal ediyor,hiç pratik değil diyor.Tavsiye ediyorum
işte bundan
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 21:54:00 Gönderen: aylean »
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #4 : 23 Haziran 2014, 23:29:21 »
OTELCi,  papatya89, aylean yorum ve görüşlerinize teşekkürler. sonuçta an itibarıyle 96 arkadaşta konuyu okumuş  :)

ütü markası ve modeli bakmakla geçirdim tüm akşamı. azurlar çeşit çeşit, bu model olur gibi. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Tüm modelleri ve fiyatları anlatmaya çalışırken  yarın gider alırsın bi tane uğraşma artık diyen eşimi sanırım az önce bunaltmak  üzereydim ki sehpanın üzerine kendi kredi kartını bıraktı sessizce  ;)

yarına hazır olaması gereken tshirt içindi bu çaba, sanki gece gece ütü bulacakmışım gibi. zihni sinir bir icatla termoforun içini sıcak suyla doldurup ütüledim.  :)
@sheymcan

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2014, 08:19:38 »
Bizdede Azur var. En sevdiğim özelliği kireç temizleme özelliği olması. Azur ların hepsinde yok. Bence araştırırken bunuda hesaba katın. Kireç temizleme özelliği ile 3 ayda bir temizlik yapıyoruz dışarı çıkan kireçler çok fazla. İçinde kalsa bizim ütüdende bir ışık hüzmesi çıkar kesin.
Birde özellik olarak otomatik stop özelliğide çok önemli. Onada dikkat edin. Dalgın olursunuz felan kendisi duruyor.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı muhsin43

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2014, 11:03:13 »
tefalin kazanlı ütüsü var çok iyi ütülüyor ama yer kaplıyor philips ütü aldım sanırım azur çok iyi ve hafif

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2014, 16:52:40 »
tefalin kendi sitesinde 339.90 Tl olan ütümü vatan bilgisayardan 237 TL ya aldım. Pekçok yere baktım kaRaca mağazası tefal standında bile 390 TL idi. Bu kadar fark şaşırtıcı gerçekten. Herhangi bir sorunda servis yerine vatan'a götürünce çözüm bulunacak olması da güzel.

Tavan yapan ütüleneceklerin tamamı kısa sürede bitti. Biraz ağır gibi ama fazla da yormadı. Ayar gerekmedi  -ki zaten uğraşamam ketene ayarladım herbişeyi ütüledim.  tavsiye üzerine aldım. özellikle yapışmasın parlatmasın diye düşünüyordum. İlk deneme için gayet memnun kaldım. Umarım ömrü uzun olur.

@sheymcan

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2014, 16:57:44 »
tefalin kendi sitesinde 339.90 Tl olan ütümü vatan bilgisayardan 237 TL ya aldım. Pekçok yere baktım kaRaca mağazası tefal standında bile 390 TL idi. Bu kadar fark şaşırtıcı gerçekten. Herhangi bir sorunda servis yerine vatan'a götürünce çözüm bulunacak olması da güzel.

Tavan yapan ütüleneceklerin tamamı kısa sürede bitti. Biraz ağır gibi ama fazla da yormadı. Ayar gerekmedi  -ki zaten uğraşamam ketene ayarladım herbişeyi ütüledim.  tavsiye üzerine aldım. özellikle yapışmasın parlatmasın diye düşünüyordum. İlk deneme için gayet memnun kaldım. Umarım ömrü uzun olur.

güle güle kullan canım.Şu an benimde karşımda bir ütülenecek ordu var.Eşim benim yaptığım ütüyü beğenmediği için onunkileri terziye gönderdim.50 kuruşa gömlek 1 liraya pantolon ütülüyor.(ütü sevmeyenlere duyrulur)Bende şimdi bizimkiilerle boğuşacağım ;D
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...