0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende Adana-Huzur Evler Migros markete gittim görevli bir müşteri 50-60 fişle geldi hepsini topladı gitti dedi. Diğer marketleride gezecekmiş. Adanayı talan etmiş yani kimse bu aç gözlü yaw..
Az önce Antakya Migros mağazasındaydım. adamların hiçbirşeyden haberi bile yok ürün de yoktu. söyledim haftaya çarşamba getireceklermiş.
meloş 12 tane almışisın 12 adresi nerden buldun yha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 3 tane şifre kazandım gittim aldım ama bi şifreyi hatalı diyip kabul etmedi acaba telefona yanlış mı yazdım dedim şimdi baktım şifre aynı ama hatalı dedi 2 tane alabildim demin bitane pişirip tadına baktım harika bi kaç tane daha alıcam ama bişi sorcam ya aynı maille birden fazla alınmıo mmufarklı mail adresi kullanman lazım, aksi takdirde formu göndermiyor.
bende 3 tane şifre kazandım gittim aldım ama bi şifreyi hatalı diyip kabul etmedi acaba telefona yanlış mı yazdım dedim şimdi baktım şifre aynı ama hatalı dedi 2 tane alabildim demin bitane pişirip tadına baktım harika bi kaç tane daha alıcam ama bişi sorcam ya aynı maille birden fazla alınmıo mmu
yiyenler balıgın kokusu nasıl, mezgit fileto diyor damezgit en sevmedigim balık türü, kokusu midemi bulandıran ve mutfaktan çıkmayan bir koku...pişirirken ve yerken koktu mu çok???
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAz önce Antakya Migros mağazasındaydım. adamların hiçbirşeyden haberi bile yok ürün de yoktu. söyledim haftaya çarşamba getireceklermiş.Bende Adana-Huzur Evler Migros Markete gittim.Bu kodu ne yapcaz diye bana sordular Diğer Şubeleri falan aradılarda anca anladılar olayı.Üründe yokmus.