kılpayı kaçırmışız ..balıkesir i tutuyorr..
İsim benzerliği değilse bizim öğretmen arkadaş olur kendisi.
156.320 katılım ile uçmuş resmen kampanya, anlaşılan asıl kazanan yine pepsi co. olmuş
156.320 katılım ile uçmuş resmen kampanya, anlaşılan asıl kazanan yine pepsi co. olmuş 
Nasıl bi hesapla Pepsi'yi uçurdun anlamış değilim doğrusu ?..
Verilen arabanın fiyatı 400bin küsür tl..!
Pepsi'nin toplam sattığı ürün 156bin adet, 156.000 x 2'tl'den hesapladığımızda 312.000bin tl yapıyor, Ve binlerce afiş ve reklam maliyetini saymıyorum!!!
Bunların hepsi gelir vergisinden düşmüyormu firmalar gider olsun diye yapıyor zaten faturaları şişiriyorlar
içmediğim birşeye para verip katılmadım

çıkmayıncada üzülmedim

kampanyalarda ticari katılımı sevmiyorum.ürünü sevmiyorsam katılmıyorum samimi olmak lazım
Nasıl bi hesapla Pepsi'yi uçurdun anlamış değilim doğrusu ?..
Verilen arabanın fiyatı 400bin küsür tl..!
Pepsi'nin toplam sattığı ürün 156bin adet, 156.000 x 2'tl'den hesapladığımızda 312.000bin tl yapıyor, Ve binlerce afiş ve reklam maliyetini saymıyorum!!! 
O bize satılan fiyatı pepsi bu fiyata almıyor tabi o arabayı ayrıca her alan kampanyaya katılsaydı o sayı 2 katına cıkardı katılandan cok katılmayan oluyor emin ol bir cok firmanın verdiği hediye kazanclarının yanında devede kulak kalıyor. Bu hesaplar beni ilgilendirmez gerçi sonucta vermek zorunda dwğiller ama su bir gercekki satışları her kampanya da artıyor. Örneğimün ben içmem normalde am kqmpanya dönemi en az 10 adet almış ve 20den fazla karılım yapmısımdır...
1 kapakla katildim nasip degilmis