Gönderen Konu: KARGO POŞETLERİNİ ÇÖPE ATMAYIN (kargo poşetleri kutuya çocuklar okula)  (Okunma sayısı 3073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı
valla o kadar kargo geliyor seviniyoruz ama hiç aklınıza geldi mi bu kargo poşetleri çöpe gidiyor ayrışamıyor ziyan oluyor. mng kargo bir kampanya yapmış :

tek yapmanız gereken kargo poşetlerinin yapışkanlı kısımlarını kesip türkiye çapında 650 yerleşim yerinde bulunan  şubelere ya da şubelerin kutu bıraktığı işyerlerindeki geri dönüşüm kutularına atmak..
temiz içi boş kuru poşetlerini de atabiliyorsunuz ama mutlaka temiz kuru boş olmalı çünkü kirli ve üzerinde yapışkan olan poşetler diğer poşetlerin de geir dönüşümünü imkansız hale geitrebilir ..
kazanılan gelir de eğitime harcanacak çöpler boşa gitmeyecek hadi bakalım ben biriktirmeye başladım kargo poşetlerimi..
not: sürekli kargo tüketimi olan işyerleri kutu isteyip kendileri biriktirirse mng kargo görevlileri gelip alıyormuş dolunca
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı muku

• Usta Kampanyacı

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Geri dönüşümü olan atıkları ayrıştırıp, geri dönüşüm kutularına atıyorum  bu konudaçok dikkatliyim. :)

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
ben topluyorum zaten  ;)

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
bende geri dönüşüme atıyorum ama milletimizde genel olarak alışkanlık haline gelemedi ne yazıkki

Çevrimdışı ¢яєαтσя

• Usta Kampanyacı
  • ρѕу¢нσ™ - 35
Benden tavsıye kargo posetı uzerınde kı adres telefon vs yapıskanı alın yırtın. Yada posetı! Oradakı numaralar cope gıdıyor yada kotu nıyetlı ınsanlara. Özellıkle bayan arkadaslarımızın cep numaraları ve adreslerı kotu amacla kullanan olabılır. Numaradan rahatsız eden vs. Ben Yıllardır o parcayı alır yırtarım benım kı alıskanlık! Ama Bılıyorsunuz Devır 1500 dk/s Olmus :D
-`.ılı.`Б`'-'Ǿяqiи⣠ÇâhtŁâq -`.ılı.`Б`'-

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Benden tavsıye kargo posetı uzerınde kı adres telefon vs yapıskanı alın yırtın. Yada posetı! Oradakı numaralar cope gıdıyor yada kotu nıyetlı ınsanlara. Özellıkle bayan arkadaslarımızın cep numaraları ve adreslerı kotu amacla kullanan olabılır. Numaradan rahatsız eden vs. Ben Yıllardır o parcayı alır yırtarım benım kı alıskanlık! Ama Bılıyorsunuz Devır 1500 dk/s Olmus :D
Bu geçenler benimde aklım ageldi daha dikkatli olmaya karar verdim.Uyarın için sağol. ;)

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı

evet çok doğru bende bu konuda çok hassasım :)

NazaR

• Ziyaretçi
iş yerine bırakmış mng kargo biriktiriyoruz

Çevrimdışı çikolatam

• Acemi Kampanyacı
  • **
iyiymiş keşke geridönüşüm adına daha fazla şeyler yapılsa.ben kağıt,ambalaj atıkları ve camları geridönüşüme ayırıyordum zaten