İlk günü yüklediler bir dahada yüklemediler.
Size 5 tl money kazandınız iletisi gelene kadar durdurmayın. Başa dönersiniz. Bildirim alanında bu iletiyi almanız gerekiyor.
bugün 5000 metre yaptım sonra yaklaşık 2 saat oldu ama hiç bir şekilde 5 tl money kazandınız bilgisi gelmedi.Durdur dedikten sonrada her şey sıfırlandı
çok tuhaf bir uygulama olmuş daha önce 1 kere kazandım ama hala çözemedim .nasıl kaydediliyor nasıl yapılıyor bilmiyorum
yürüdüklerim yüklenmemişti aradım kartımda gözüküyormuş ama yükleme yapılmamış genel müdürlüğe çağrı açtılar karta en geç iki iş gün içinde yüklenmesi lazımmış ama benim ilki 10 haziran sonraki 12 haziran bakalım sonuç ne olacak
Bugun 12 sine kadar olan kısmı yükledi ler sanırım
Bugün 15 tl yülkediler 2 gün öncede 10 tl yüklediler herkes hergun katılım yapnilir sınır yok pepsilerde olunca ...kampanya katılımları beleşe gelecek
Bana da yüklemişler 12sine kadar buğünkü yol
android telefon dıyemı olmuyo benım acaba bıde sehır vs sec demıssınız bende oyle bısey yok
uygulamayı güncelleme yaptım.Artık 1000 metre yürüdüysem ancak 100 metreyi gösteriyor.
uygulamayı güncelleme yaptım.Artık 1000 metre yürüdüysem ancak 100 metreyi gösteriyor.
malesef biraz cimrileşti. doğru söylüyosun