0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar oyuna girmedim ama bi sorum vardı. Bi şifre ile tek bir oyun mu oynayabiliyoruz. Her oyun için şifre mi gerekiyor? Yoksa bi şifre girip istediğimiz kadar oynayabiliyor muyuz?şifreyi girip oyunu oynuyorsun.bittiği an, başka bir şifreyle oyun oynayabilirsin.ben oyunu oynarken attı beni, puanım "0" gözüküyordu ve bir daha şifre alıp giriş yapmadım, yapmam da..Ohoo sürekli toybox al oyna para mı yeter. Alıp oynamaya bile değmez.Kazanılan puanlar toplanıyor mu yoksa en yüksek skor mu geçerli bu konuda bilginiz var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar oyuna girmedim ama bi sorum vardı. Bi şifre ile tek bir oyun mu oynayabiliyoruz. Her oyun için şifre mi gerekiyor? Yoksa bi şifre girip istediğimiz kadar oynayabiliyor muyuz?şifreyi girip oyunu oynuyorsun.bittiği an, başka bir şifreyle oyun oynayabilirsin.ben oyunu oynarken attı beni, puanım "0" gözüküyordu ve bir daha şifre alıp giriş yapmadım, yapmam da..
Arkadaşlar oyuna girmedim ama bi sorum vardı. Bi şifre ile tek bir oyun mu oynayabiliyoruz. Her oyun için şifre mi gerekiyor? Yoksa bi şifre girip istediğimiz kadar oynayabiliyor muyuz?