oyun kolaymı bide puanlar nasıldı görebildin mi
oyun çok basit.bana denk gelende yıldızları falan vuruyorsun :d
fakat sonunu göremedim kapandı dondu falan.
sonradan puanlarım kısmına baktığımda "0" puanım olduğu yazıyordu.
en iyiler tarzında bir ibare site içinde hiç görmedim.
ben hiç böyle oyunları oynuyamıyorum:(
yarın toybox alıp deniyim bende oyunu
ozaman sana bol şans legolas
ben çocuğa alışverişlerde yasaklamışdım artık neyse ona süpriz yapayım alsın bari sevinsin şifresinide ben alayım
Güzel bir kampanya inşallah bir şeyler kazanırız
Eşer bu define bulma ise arkadaşlar tavsiye etmiyorum zaman harcamanızı fazla... Birde sonunda tarişma cıkmasın olurmu...
Arkadaşlar oyuna girmedim ama bi sorum vardı. Bi şifre ile tek bir oyun mu oynayabiliyoruz. Her oyun için şifre mi gerekiyor? Yoksa bi şifre girip istediğimiz kadar oynayabiliyor muyuz?
Arkadaşlar oyuna girmedim ama bi sorum vardı. Bi şifre ile tek bir oyun mu oynayabiliyoruz. Her oyun için şifre mi gerekiyor? Yoksa bi şifre girip istediğimiz kadar oynayabiliyor muyuz?
şifreyi girip oyunu oynuyorsun.bittiği an, başka bir şifreyle oyun oynayabilirsin.
ben oyunu oynarken attı beni, puanım "0" gözüküyordu ve bir daha şifre alıp giriş yapmadım, yapmam da..
şifreyi girip oyunu oynuyorsun.bittiği an, başka bir şifreyle oyun oynayabilirsin.
ben oyunu oynarken attı beni, puanım "0" gözüküyordu ve bir daha şifre alıp giriş yapmadım, yapmam da..
Ohoo sürekli toybox al oyna para mı yeter. Alıp oynamaya bile değmez.
Kazanılan puanlar toplanıyor mu yoksa en yüksek skor mu geçerli bu konuda bilginiz var mı?