“Robert Pattinson olsaydım” isimli ödüllü yarışmamıza 200′e yakın yorum geldi. Katılan herkese yorumları için teşekkür ederiz.
Robert Pattinson olmak zor iş. Yorum gönderen arkadaşlardan bazıları kendini hayır işlerine, bazıları da hayranlarına adamak istedi… Gay dedikodusuna bi güzel cevap vermek isteyenler dikkat çekti. Robert’ın yağlı saçlarına ve Kristen’le olan ne idüğü belirsiz ilişkisine de değinenler çoğunluktaydı.
Biz ise gercekten yaratıcı, goygoyu dozunda ve okuyunca yüzümüzü güldürecek bir yorum arayışındaydık. Bu sebeple Goygoycu.com jürisi olarak Dilek Kapkıner‘in yorumunu ödüle layık gördük. Dilek yarışmaya Çanakkale‘den katıldı. Kendisi 35 yaşında bir ev hanımı. Gördüğünüz üzere goygoycu.com ve Twilight çılgınlığında yaş sınırı bulunmuyor

Bakın Dilek ne demişti:
Robert Pattinson olsaydım, her gün Türk filmi izlerdim. Haliyle Kadir abiden çok etkilenirdim. Vay be bizim yaptığımız işte duygu yok diye dövünürdüm. Bi daha gay olmayacağım diye Eyüp Sultan camine gidip tövbe ederdim. Bu işleri bırakır Manisa Sipil dağında bir dağ evi satın alırdım. Yazın İzmirde yazlık, karpuzu yarıp peynir, rakı, balık keyfime bakardım. İngiltere’deki arkadaşlarıma da Raki güsel ,Balik güsel, Deniz gusel , hava gusel , Turkish kebap gusel diye hava atardım.
Tabi başka beğendiğimiz ve birinciliği zorlayacak yorumlar da oldu. Onlara da buradan jüri özel ödülü olarak içten teşekkürlerimizi sunuyoruz :
Özgür :
Robert Pattinson olsam, hic durmaz Harry Potter’la olaya girerdim ki, bir tasla uc kus vurayim:
1)Savasma Sevis
Harry Potter serisine rakip olarak onumuze sunulan ve birbiriyle cakisan bir izleyici kitlesini etkisine almaya calisan (10-17 yas grubu) Twilight serisi’nin yapimcilarinin bir marka fetisimi yaratmak adina Harry Potter serisini hedef alan yapay elestirilerinin aslinda sadece kapitalist marketin ucuz oyunlarindan biri daha oldugunu gostermek icin
2)Sevindir Garibani
Durmadan escinsel hissiyatlarini basin yoluyla aciklamaya calisan (amerikalilarin tabiriyle “getting out of closet”) Harry’i sevindirmek adina
3)Sana gay olamazsin demedim, insan olamazsin dedim
Igrenc bir sekilde escinselligi hem bir karalama hem de bir pazarlama malzemesi olarak kullanan basinin (ki o basinin sahipleri o filmleri ureten holdingler)suratina tokat gibi carpmak adina Harry Patir’la sonsuzlaga derdim
hainplan:
Robert pattinson olsaydım…saçımdan çıkan yağlarla ,bir kazan pilav yapıp Kristen ‘ı yemeğe çağırırdım.bir kazan pilavı, tadına doyamayp. bitiren kristen’in dombili göbee olurdu.sonra ‘kristen hamile’ haberinin bi asparagas olduğuna neden bulmuş olurdm…sonraaa kristen’dan kurtulur ,twilight’ı sallar,Ashley’i alır onunla sex and the city de oynardım …vee kristen da boşa gitmesin,onunla perez hilton’ın arasını yapardım. .eee buna mutlu son gerek gay olmadığımı ispatlamak içinde ashley’den çocuk yapardmm…eğer çocuğum erkek olursa times meydanında,cocuumun şeyisini açar erkek adamın erkek oğlu olur derdim. ama kız olursa nabalım anasına benzemş..
Gigantic:
Robert Pattinson olsaydım, açık denizlere yol alsaydım..
Dilek’i tebrik ederiz. Yukarıda fotoğrafı görülen Lightning Reaction Revenge isimli oyun adresine kargoyla gönderilecek.
Bir sonraki yarışmamız ve sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edin!