0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gmail kullananlara gelmiyormu ki?ben kaç seferdir tutturamıyorum bunu
İlk kazananlardanım. ama gelmedi!
arkadaşlar konu için teşekkürler öncelikle ama enteresan bişey oldu paylaşmak istedimgüzellik hallerini biliyorsunuz 3.parti kazanan grubundaydım ve 2 aydır bekliyordum gelmemişti sabah geldi ne geldi dersiniz ateiler rebul setigöz kremi orjinal boy Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinrenk açıcı bb krem tarzında harika bişey Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinve kolonyası Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsi orjinal boyeğer güzellik hallerinden beklediğiniz hediye varsa ve gelmemişse nilüfer pazvantoğlu olarak gönderici gözüküyor bu kişi twitterda kayıtlı eğer güzellik hallerinden hediyeniz gelmediyse ona yazın veya facebook güzellik halleri sayfasından bıkmadan usanmadan ama ağır eleştri yapmadan rica olarak yazınben o şekilde durmadan hafatada 1-2 kere yazdım ve sonunda cevap verdiler 2 gün içindede geldi ps: geçtiğimiz hafta doğum günümdü en son hediyemi 17 yaşımda rahmetli annanemden almıştım ve 20 senedir kimse bana hediye almadı dün akşam bu sizlerin paylaştığı kampanyayı görünce girdim ve çok hoşuma giden kremler oldu bu gelenlerde arasındaydı ki almaya imkansız bütçem yetmez sabah paket geldiğinde yaşadığım şoku sizlere anlatamam kesinlikle.