Facebooka üye değilim ama komik gruplar varya iddaya girerim şöyle yapn 3000 kişi bulurum gibi bende bu konuda iddaya varım 1000 mesaj alır. Life is tea la la lalalala
merak etmeyin adres teyitlerinin cogunlugunu tamamlamislar tugba hanim soyledi blogger olmak firmalarin isine geliyor yakinda gonderime baslayacaklarini bazi adreslerde problem oldugunu bazilarida verilen liknki tiklayip teyid etmemisler bu arada bizlerin gonlunu almayida iyi biliyorlar bilmiyorum diger bloggerlarinda haberi vardir bana mail atti tugba hanim yakinda blogerlarla calisacaklarini belirtiler yorumlar cok onemli ukalalik yapmadan hakaret etmeden yazilan tum yazilar firmalarin gozunden kacmiyor arkadaslar birde bir bloga girdiginizde blogtaki konulara bilginizi yansitmaniz cok avantaj
sayin bsbs kazanan herkese cay gonderimi yapacaklar diger konuya gelince bloggerlarla ilgili calisma o zaman farkli oluyor biliyorsunuz bir cok urun gelir benim anlamadigim bu forumdaki bloggerlar firma teklifi pek almiyor,mu nelere katiliyorsunuz haftada kac paket aliyorsunuz kimse yazmiyor siz kazandinizmi eger kazandiysaniz daha da kolay hemen mail yazarsiniz kazandim gelmedi blogger olarak cok yogun oldugum icin yazamadim derseniz ben cok yogunum sizleri bilemem bsbs inanin benim tecrubeme dayanarak soyluyorum eger blogger oldugunuzu yaarsaniz blogger firmalar icin cok onemli kelime hemen geri donerler gonderim bitdse bile blogger oldugunuz icin mu8hakkak gonderirler yazmaya kalsam uye oldugum forum bloglari uykunuz gelir okurken sizlere hangi firmalardan geldi bugun gene teklif aldim haftada en az 10 teklif alirim
millet çaysızlıktan ölüyomuş meğersem...
gelir arkadaşlar sabredin

anca adres teyitleri edilmiştir

zaten dağıtıma başlamış firma.yakında herkesinki gelir
tez dağıtım ankaralı bir firmadan geldi
bugün bana
annemlere 3 adet bana 2 adet kayınvalidemede gelir onu bilmiyom
tez dağıtım ankaralı bir firmadan geldi
bugün bana
annemlere 3 adet bana 2 adet kayınvalidemede gelir onu bilmiyom 
kaç tane var paketin içinde?
geldi demek inanamıyorum ne güzel