bi tane yollarlarsa komedi olur yaa
yok artık ya 1 tane olursa utanırım onlaın yerine ben kargocudann
belki bir olmaz ama iki üç olabilir arkadaşlar
nazenin çok iyi yapmışsın sağol hepimizide bilgilendirdin bu esnada...
şimdi hepimize gelecek arkadaşlar

ay sonunu bekleyelim umarım bir paket yollarlar hepimize...
birtane göndermezler yanında bardakda gönderseler..
Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.
bana tek mail geldi kazanamadım sanırım kazananlar afiyetle içsin ben hep doğadan içiyorum zaten gerçekten güzel çay
Dogadan Bardak Poset Çayi Denemek istiyorum kampanyamiz için kaydiniz basari ile alinmistir. Ürünlerimizle ilgili her konuda size destek olmaktan mutluluk duyacagimizi bilmenizi isteriz.
bana tek mail geldi kazanamadım sanırım kazananlar afiyetle içsin ben hep doğadan içiyorum zaten gerçekten güzel çay 
bize de ilk o mail gelmişti, ben tekrar yolladım bu sefer "30 ekimde gönderiminiz yapılacaktır" diye bir mail geldi. bence tekrar deneyin şansınızı...
Arkadaşım bana da bu mail geldiği için mesaj yazmıştım ve bu mailin güncelllemeden önce geldiğini dolayısıyla kazandığımı söylediler..