tarih var mıydı gönderim için.. hatırlayamadım..
bende bekliyorum bir paket çay, çok lazım hemen gelsin
valla bende bekliyorum ama ne gelen var ne giden
arkadaşlar sabretmemiz lazım.Mail onaylarınıda yaptık.Önümüzdeki hafta göndrimlere başlarlar.Bayramda doğadan çayımızı afiyetle yudumlarız...
bayramada az kaldı hadi bakalım
Nasıl bir sabırsızlıkmış ya. Bir çay için milletin gözü yollarda kaldı. Yakında peynir, zeytin ya da Allah ne verediyse yiyelim seti kampanyası falanda olacakmış. Onlarda artık kargocuda yatar kalkarız. Sabah gözler açılınca;
-- geldimi abi?
-- yok daha gelmedi.
-- tüh be desene bugünde açız.

sanki biz acmi kaldik, bir kampanyaya katildik, kazandik, ve burda paylasiyoruz, 1 cayda olsa, ya da baska bir sey olsa cok mutlu oluyoruz, ve senin yorumun burda gereksiz oldu arkadasim,
Gereksiz olduğunu düşünmüyorum. Zaten işin esprisi tabi anlayana. Ama bu kadarda sabırsızlığı anlamıyorum gerçekten tamam 1 ayı geçer merak edersin o da büyük şeylerde olur. Böyle ufak tefek promosyonlar her zaman 1 ayı bulur bunu bu site üyeleri daha anlayamadıysa ne diyeyim artık. Çünkü katıım yapılmayan kampanya yok ve bu tür eşantiyon ürünler, numuneler her zaman en az 2 haftayı bulur gelmesi ki 1 ayda içinde gönderilir genelde. Bu kadar üstüne düşmeyin, kafayı takmayın diye yazdım. Rahat olun herkesin hediyesi bir şekilde yerine ulaşır. Çok nadir gelmeyenler olabilir tabiki bununda mutlaka nedenleri vardır.