0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nasıl bir sabırsızlıkmış ya. Bir çay için milletin gözü yollarda kaldı. Yakında peynir, zeytin ya da Allah ne verediyse yiyelim seti kampanyası falanda olacakmış. Onlarda artık kargocuda yatar kalkarız. Sabah gözler açılınca; -- geldimi abi? -- yok daha gelmedi.-- tüh be desene bugünde açız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNasıl bir sabırsızlıkmış ya. Bir çay için milletin gözü yollarda kaldı. Yakında peynir, zeytin ya da Allah ne verediyse yiyelim seti kampanyası falanda olacakmış. Onlarda artık kargocuda yatar kalkarız. Sabah gözler açılınca; -- geldimi abi? -- yok daha gelmedi.-- tüh be desene bugünde açız. ;D ;D ;D :-\ sanki biz acmi kaldik, bir kampanyaya katildik, kazandik, ve burda paylasiyoruz, 1 cayda olsa, ya da baska bir sey olsa cok mutlu oluyoruz, ve senin yorumun burda gereksiz oldu arkadasim, katılıyorum..sonucu görmek istiyoruz
Nasıl bir sabırsızlıkmış ya. Bir çay için milletin gözü yollarda kaldı. Yakında peynir, zeytin ya da Allah ne verediyse yiyelim seti kampanyası falanda olacakmış. Onlarda artık kargocuda yatar kalkarız. Sabah gözler açılınca; -- geldimi abi? -- yok daha gelmedi.-- tüh be desene bugünde açız. ;D ;D ;D
arkadaşlar bana mail geldi kazanmışım ama gelen mail de linke tıklayın deniliyor ama olmuyor.Sanırım kazandığım halde gelmicek.Çok sinir oldum.