arkadaşlar çamaşır makinanız çalışırken su faturanıza eklenecek olan suyu makina suyunu boşalttığında siz suyunu ne yapıyorsunuz?
boşa mı akıp gidiyor o su?
o suyla balkon yıkayabilirsiniz, yerleri silebilirsiniz, hatta yeterli yeriniz varsa büyük bir kovaya aktarıp tuvaletinize koyup kullanabilirsiniz. özellikle alaturka tuvalette uygun olduğunu söyleyebilirim.
faturamıza eklenicek su boşa gitmesin
ananem bu ve bunun gibi ekonomik çözümlerle üç kişilik haneye su+elektrik faturasını 10-15 tl getirtiyor arkadaşlar.
ben iki aylık su faturama 150 lira bayıldım daha yeni.!
ayrıca çamaşır makinanız kireçlenmesin diye deterjan gözüne bir şişe sirke koyup boş makinayı çalıştırın 90 derecede kireçleri söküyor makina giderini görebilirseniz kireçleri görürsünüz 3-4 ayda bir yapmanız yeterli
ayrıca çamaşır makinanız kireçlenmesin diye deterjan gözüne bir şişe sirke koyup boş makinayı çalıştırın 90 derecede kireçleri söküyor makina giderini görebilirseniz kireçleri görürsünüz 3-4 ayda bir yapmanız yeterli
90 derece de çok elektrik getirir be

gerçi üç dört ayda bir ama..

90 derece ile 30 derece de çamaşırları yıkamak elektrik faturasında çok farkediliyor. bir deterjanın konsantre ürün reklamında görmüştüm. 30 derecede mükemmel sonuç diye.görümcemde o deterjandan almış ama reklamı görmemiş sanırım.denedik özellikle süper sonuç alınıyor ve bu ay faturası gözle görülür şekilde azaldı.
konsantre deterjanlar normal deterjanlara göre pahalı tabii ki.hele dandik deterjanlarla aralarında uçurum var ama. zaten konsantre deterjan alıyorsanız 30 derecede yıkayın çamaşırlarınızı en az 10 tl azalır elektrik faturanız.
tuvalete gidiyor, yani tuvaleti temizliyor denebilir, ama evin yerlerini silemem ben kirli çamaşır suyuyla
Tahliye borusuna gidiyor yazık kı.yumuşatıcılı durulama suyu kullanılabilir aslında.
biriktirip içiyorum.

bizim üst kattaki komşu merdiven yıkıyor mis gibi kokuyo tutumlu kadınlar belli oluyo yaw
bizim aklımıza bile gelmiyo
Çay demlıyoruz ohh tiril tiril bardaklarda kirlenmıyor
bizim ki de tahliye borusuna gidiyor
kayınvalidem bir keresinde su arıtıcısının tahliye borusuna giden su boşuna akmasın çiçekleri sulayayım diye bırakmıştı bir de baktık halılar sırılsıklam
benim ç.m. mutfakta ben onu unuturum mutfak göl olur
ama annemim balkonda olduğu için oraları yıkayabiliyor anca...