+905803336332 numaradan benı aradılar bu numara kımın acaba ...
bilgisi olan varsa yazdsın lurtfen
Bu numarayı CIA programında arattım.Ama bulamadı, android telefon kullanan arkadaşlarıma bu programı tavsiye ediyorum yabancı numara konusunda yardımcı olacaktır.
ben bu numarayı arıyorum ama bır turlu ulasamıyorum ...
sabah benı arayıp sıgorta yaptırmışsınız iptal etmek ıstıyormusunuz dedıler bende ne sıgortası ne ıptalı dedım gecen yıl yapılş iptal edıleceksenız 210 lira ödemenız lazım yoksa faızlerı ıle gerı alırız mahkemede dedıler ne bu sımdı gerı arıyorum yuulasamıyoruymda
sabah benı arayıp sıgorta yaptırmışsınız iptal etmek ıstıyormusunuz dedıler bende ne sıgortası ne ıptalı dedım gecen yıl yapılş iptal edıleceksenız 210 lira ödemenız lazım yoksa faızlerı ıle gerı alırız mahkemede dedıler ne bu sımdı gerı arıyorum yuulasamıyoruymda
aynı olay mı bilmiyorum ama olay çok tanıdık geldi.3 ay kadar önce babamı bir numara aramıştı sigorta yaptırmışsınz şukdr ücret verin diye telefonu erkek kardeşim aldı firmanın adını bilgilerini sordu,araştırim size dönecem deyince telefonu kapattılar,bidaha arayan da olmadı..
aynı olay mı bilmiyorum ama olay çok tanıdık geldi.3 ay kadar önce babamı bir numara aramıştı sigorta yaptırmışsınz şukdr ücret verin diye telefonu erkek kardeşim aldı firmanın adını bilgilerini sordu,araştırim size dönecem deyince telefonu kapattılar,bidaha arayan da olmadı..
ben gua sıgorta yaptırmış bu yıl bıtmış iptal etmek için o parayı verecegım..
kredı kartım ıle yapmışım ama herhangı bır kredı kartı bılgımı veremıyorlar bana
tlf onaylamışım güa sıgorta yaptırın dıye
böyle bişey olabılırmı..
hiç bişey ımzalamadan sıgortalı yapılıyormu kı zaten ben kabul etmem oyle bısey ne gerek var
dolandırıcılık işte kimden ne koparırız diye uğraşıyorlar..
numarayı arıyorum bırturlu ulasamıyorum...