0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmustela geldisadece bir tane pişik kremi mi geliyor peki?
mustela geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmustela geldisadece bir tane pişik kremi mi geliyor peki?evet
yeni doğan paketi çok hoşuma gitti.Çok şık bir sepetin içinde herşey var.Onuda annemin yan komşusuna hediye ettim.Annemin her işine koşuyor.10 gün sonra doğum yapacak.Bayıldı.Kazananlarda çok sevinecek
aynur hanım komşunuz olabilirmiyim boşuna dememişler komşuda pişer bize de düşer
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni doğan paketi çok hoşuma gitti.Çok şık bir sepetin içinde herşey var.Onuda annemin yan komşusuna hediye ettim.Annemin her işine koşuyor.10 gün sonra doğum yapacak.Bayıldı.Kazananlarda çok sevinecekdaha önce de söylemiştim, siz böyle çevrenizdekilere de verdiğiniz için sanırım daha da çok kazanıyorsunuz.. ben de fazla kazanınca vs veriyorum ama sizin kadar olmadığı kesin:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni doğan paketi çok hoşuma gitti.Çok şık bir sepetin içinde herşey var.Onuda annemin yan komşusuna hediye ettim.Annemin her işine koşuyor.10 gün sonra doğum yapacak.Bayıldı.Kazananlarda çok sevinecekdaha önce de söylemiştim, siz böyle çevrenizdekilere de verdiğiniz için sanırım daha da çok kazanıyorsunuz.. ben de fazla kazanınca vs veriyorum ama sizin kadar olmadığı kesin:)canım flo,limongo falan kazansaydım vermezdim.Zaten kızlar hemen uçuruyor.Ama yeni doğan ,mustela,birde nerf çıkmış.Ben ne yapayım onları.Kaynımın oğlu na nerfi verdim.Boynumu kıracaktı öğlen sevinçten.Annemin komşusu kızı gibi.Maddi durumu iyi değil.10 gün sonrada doğum yapacaktı.Yeni doğan ile mustelayıda ona verdim.