Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinGenel Şartlar:
* 7 Mayıs - 7 Haziran tarihleri arasında tüm Kiler mağazalarında geçerlidir.
* Türk Henkel Kimya Sanayi ve Tic. A.Ş.'ye ait Persil, Tursil, Vernel, Perwol, Pril, Bref, Dixi ve Clin ürünlerinden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Kazanç Kart sahibi müşterilere çekiliş hakkı verilecektir.
* Her 25 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı verilecektir.
* Bilgisi güncel olmayan Kazanç Kart'lar kampanyaya dahil değildir.
* Kampanya tarihleri arasında alışverişi iptal edilen müşterinin çekiliş hakkıda iptal edilecektir.
* Çekiliş 19.06.2014 tarihinde saat: 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon'da yapılacaktır.
* Kazanan talihliler 24.06.2014 tarihli Radikal Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
* Asil ve Yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Asil talihli ikramiye teslimi için en geç 09.07.2014 tarihine kadar, yedek talihli ikramiye teslimi için en geç 24.07.2014 tarihine kadar kimlikleri ve fiş/faturası ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri'ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaktır.
* Kdv ve Ötv dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihliye aittir.
* Türk Henkel Kimya Sanayi ve Tic. A.Ş. , Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda San. Tic. A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
* İkramiye tesliminde fiş/fatura ibrazı zorunludur.
* Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için 0212 212 40 30 no'lu U2 Kapanya Danışma Hattı'nı veya 444 6 222 no'lu Kiler Çağrı merkezini arayabilirler.