0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarışmalar için çektiğim videoları bu siteye göndersem Flash Tv'den teklif gelir bana.
Sarı bıyık yaşlandı zaten yeni yüzlere ihtiyaç var Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarışmalar için çektiğim videoları bu siteye göndersem Flash Tv'den teklif gelir bana.
Sarı bıyık abimizi 2-3 hafta önce Migros'ta gördüm resim bile çektirdim. Ağır ağır emin adımlarla yol alıyorum. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSarı bıyık abimizi 2-3 hafta önce Migros'ta gördüm resim bile çektirdim. Ağır ağır emin adımlarla yol alıyorum. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHangisisin sen? Sağ üstte gülen mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSarı bıyık abimizi 2-3 hafta önce Migros'ta gördüm resim bile çektirdim. Ağır ağır emin adımlarla yol alıyorum. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHangisisin sen? Sağ üstte gülen mi ?Sen kaleci saçlı adamı bilir misin delikanlı ?