Arkadaşlar Sevilden parfüm kazanmıştım.Hala gelmemişti.Meğer firma ayın 22 sinde göndermiş.Kargoyla görüştüm imza karşılığında teslim edilmiş diyor.Bizden teslim alan olmadı.Bugün öğlen arası kargoya gideceğim.Dağıtımı ogün yapan kuryeler de gelecek.Ama bunlar adımı imzamı biliyorlar.BSanırım taklit ettiler.Benim ne yapmam lazım
İmza karşılığı teslim ettikleri kargoyu şimdi getirdiler:)

garip bir durum.gönderiye sağlam bir şekilde ulaşmış olmanız sevindirici
garip bir durum.gönderiye sağlam bir şekilde ulaşmış olmanız sevindirici
demekk ki biraz bekletip ses seda çıkmazsa gasp ediyorlar.Yanlışlık olmuş dediler.Uzatmadım.
aynı şey benmde başıma geldi. magnumdan sürpriz hediye kazanmıştım,firmaya ulaştım gönderdik dediler gelmedi deyince bana kargonun sayfasını göndermişler,teslim alındı yazıyor.ben hediyeyi çok önemsemediğim için üstüne gitmemiştim.yerimize imza atan karaktersizler vardır illaki
aynı şey benimde başıma geldi kullanılmış açılmış paketler halinde geri getirdiler bu olaydan sonra ben bir döküm çıkartmalarını istedim listeyi bir inceledim bir sürü kargo teslim edildi gözüküyor ama ben teslim aldığımı hatırlamıyorum altı sene öncesinden bahsediyorum gerçi son olarak omo setim kayıptı oda çıktığım evde oturan kişide çıktı nekadar gıcık bir durum bir dünya emek harcıyoruz
ben de pritten set kazanmıştım
çocuğum için hevesle bekledim ama ulaşmadı bana
firma kargo bilgilerini verdi araştırdım teslim almış görünüyorum imza bana ait değil
kargocu çok tedirgin oldu işinden olmasın diye üstelemedim
ben de pritten set kazanmıştım
çocuğum için hevesle bekledim ama ulaşmadı bana
firma kargo bilgilerini verdi araştırdım teslim almış görünüyorum imza bana ait değil
kargocu çok tedirgin oldu işinden olmasın diye üstelemedim
aynen bende öyle düşündüm ama,hemen getiriverdiler.Paket açılmış.Sevilden gelen kutusu yada içinde bir mesajı yok.Ama parfüm kutusu orjinal hiç açılmamış.Bence o kurye onu cebinden aldı.Mng kargo poşetine sardı.Çok korkmuştu.Üstelemedim.
bazen komşular falan da alıyor, sonra vermeyi unutuyor, olaylar olaylar
vy yeni kargocuyu işe alıyorlar onun niyeti bozuk olabiliyor
hep geldi bunlar başımıza. kargo şirketi de hangi biriyle uğraşsın di mi