Gönderen Konu: Ford Şampiyonlar Ligi iPhone Uygulaması Ödüller Dağıtıyor  (Okunma sayısı 1730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
"Ford'la Finale" ile Şampiyonlar Ligi elinizin altında. Bu uygulamayla Şampiyonlar Ligi'nin bütün sezon maçlarını canlı olarak takip edip, maç detayları, puan durumları ve lig fikstürüne ulaşabiliyorsunuz. Push Notification sayesinde uygulama içerisinde belirttiğiniz favori takımınızın tüm maçlarına ait bilgiler anlık olarak ekranınıza iletiliyor.

Yarışma:

Şampiyonlar Ligi final maçını yerinde izleme şansına sahip olacak. Ayrıca Ford ikinciye Sony PlayStation 3 ile PES oyunu ve üçüncüye Sony PSP hediye ediyor.
Her hafta 4 büyüklerin formalarını ve Beşiktaş'ın İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi maç biletlerini kazanma şansı

Detaylı bilgi için tıklayın Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin:

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
eyvallah.. bi bakalım konuya vakıf olalım.. saol..

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
Rica ederim ne demek :)  ödüller güzel. aplikasyonu da maçlar sırasında test ettim güncellenme süresi hızlı.hadi bol şans

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
ilk 2 hafta itti 3. hafta sonuc tahminleri devam ediyor. Ödüllerini alanları gördüm forumlarda aranızda katılıp kazanan var mı?

Çevrimdışı spartan

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Pencerecini
sanırım programı burada kullanan yok

Çevrimdışı silence7

• Yeni Kampanyacı
  • *
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
sanırım programı burada kullanan yok
programı yükledim ama biraz geç paylaşıldığı için kullanıcağımı zannetmiyorum çünkü toplam puanla yapılan skor ödül alıyodu sanırım...

Çevrimdışı silence7

• Yeni Kampanyacı
  • *
burda 2. veya 3. hafta sonunda ödül alan var mı?