Gönderen Konu: Samsung*22 Haziran  (Okunma sayısı 1301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ibo17

• Usta Kampanyacı
Samsung*22 Haziran
« : 25 Nisan 2014, 18:49:04 »
Bu haftasonu Samsung Mağazaları’nda ‪#‎GalaxyS5‬ kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz! Ayrıntılar için: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

*Samsung Road Show mağaza noktaları ve tarihleri

26 - 27 Nisan: Axis AVM, İstiklal Caddesi Samsung Mağazası, Akasya AVM, Metro City AVM ( İstanbul)
3 - 4 Mayıs: Next Level AVM, Atlantis AVM, Armada AVM, Batıkent Carrefour AVM (Ankara)
10 - 11 Mayıs: Natavega AVM, Antares AVM (Ankara), Agora AVM (İzmir)
17 - 18 Mayıs: Terra City AVM , Markantalya AVM (Antalya), Avcılar Samsung Mağazası (İstanbul)
24 - 25 Mayıs: Zafer Plaza AVM, Korupark AVM (Bursa), Kartal Samsung Mağazası (Istanbul)
31 Mayıs - 1 Haziran:  Palladium AVM (Hatay),   Piazza AVM (Samsun)
7 - 8 Haziran: Mersin Forum AVM (Mersin), Urfa City AVM (Urfa)
14 - 15 Haziran: Aydın Forum AVM (Aydın), Teraspark AVM (Denizli)
21 - 22 Haziran: Marmaris ve Bodrum Avenue AVM (Muğla

« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2014, 20:38:13 Gönderen: pink »

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Samsung*22 Haziran
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2014, 15:01:11 »
artık telefon vermiyorlar. s5 kazanmak bu kadar kolay olmamalı diyip yarışmanın ödülünü gear fit'e çevirdiler. soma olaylarının olduğu hafta yani 17-18 mayıs haftası yarışmaları iptal edilip bir sonraki haftaya ertelenmiş. yani 1 hafta ilerlemeli devam ediyor program. 1 hazirandayız 24-25 mayıs'ın yarışmaları yapılıyor. ama yine de katılmadan önce samsung müşteri hizmetlerini arayıp sorun. ben ilk hafta istanbul'da kazanamadım diye bir sonraki hafta ankara'ya gidip kazandım telefonu aldım geldim biraz eğlence ve aksiyon dolu bir gün oldu bana. şu an telefonu kullanıyorum gayet güzel  :-*

Çevrimdışı cikcikgribi

• Usta Kampanyacı
Ynt: Samsung*22 Haziran
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2014, 02:43:54 »
yarışma bitmiş iptal olmuş yapılmayacakmış