Son günlerde sosyal paylaşım siteleri ile ilgili olarak ortaya çıkan hızlı ve ani gelişmelerin, katılımda yaşanan sıkıntılar başta olmak üzere, İdaremiz tarafından izin verilen kampanyalara ve bu kampanyalara iştirak eden tüketicilere olumsuz etkilerinin olduğu müşahede edildiğinden; herhangi bir mağduriyet yaşanmaması ve tüketicilerin haklarının korunması amacıyla Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun şekilde yapılan karşılığı nakit olmayan piyango çekiliş düzenleme başvurularına, kampanyaların sosyal paylaşım siteleri yerine; kurumsal internet siteleri üzerinden düzenlenmesi halinde izin verilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.18/04/2014
bu ne demek şimdi yorumlayabilirmiyiz
face yarışmaları iptal sanırım
Daha iyi oldu bence neydi o öyle kocaman firmalar sanki sadaka verir gibi beğen paylaş 1 tl su beğen paylaş 3 adet gofret beğen paylaş şu bu 2-3 liralık hediyeler vermeye başladılar.insan azıcık utanır.en azından bu şekilde kendi resmi sayfaları üzerinden kampanya yaparlar.adam gibi format adam gibi kampanya adam gibi hediye olur.zaten herne kadar web siteleri üzerinden yapılsada katılım facebook aracılığıyla olur.en azından beğen paylaş yapmayız .. Kuscam yakında beğenim paylaşmaktan bi de uğraşıyoruz yani bi baksanıza hediyelere çok dandik,,eskiden hiç böyle değildi,bence iyi oldu.en azından artık firmalar kolaya kaçmaz..
ben pek katılmıyorum beğen paylaşa zaten zaman kaybından başka bir şey değil....
mp nın denetim dışındaki hediyeli yarışmalar olmayacak ordan işe hile katanlar açısından çözüm bulundu ama inş daha da azalmaz bu kampanya olayı eskiye göre iyice azaldı zaten