iki telefon arasında kaldım arkadaşlar bütçe max 1000 tl hangisini almalıyım?
s3 kullanım olarak daha keyifli s4 mini biraz daha küçük kalıyor ekran olarak.
Ya arkadaşlar bana da tablet önerisi lazım. Şöyle ucuz yollu 5 yaşındaki yeğenimin oyun işini görecek kadar bir yardım etseniz süper olur.
S4 mini aldık anneme aynı şeyleri düşünürken.Aslında hoş telefon.Mini dediğine bakma ekranı iphonedan farksız.S3 yakında geçer gider yazılımdır vs dir.S4 mini daha iyi olabilir bence..
Bana alırmısın dersen 2 sinide almam.Alışamadım androide..
Bu arada internetten alıcaksan worldpuan hediyesi olan sitelerde worldpuan kadar nakit geri ödeme yapabilirim..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Tabikide S4 mini. Bütçe biraz düşük olsun derseniz Discovery'de hiç yabana atılacak telefon değil.
Tabikide S4 mini. Bütçe biraz düşük olsun derseniz Discovery'de hiç yabana atılacak telefon değil.
Bütce düşer kalite değişmez bence kesinlikle Discovery.
discovery elite bakin derim
ikisi için kıyaslama:
Kayit olun veya giris yapin
hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar bu kıyaslama çok iyi olmuş.s3 daha mantıklı gibi duruyor
S4 mini aldık anneme aynı şeyleri düşünürken.Aslında hoş telefon.Mini dediğine bakma ekranı iphonedan farksız.S3 yakında geçer gider yazılımdır vs dir.S4 mini daha iyi olabilir bence..
Bana alırmısın dersen 2 sinide almam.Alışamadım androide..
Bu arada internetten alıcaksan worldpuan hediyesi olan sitelerde worldpuan kadar nakit geri ödeme yapabilirim..
hocam haziran gibi almayı düşünüyorum o zamanda devem ederse haberleşelim