Gönderen Konu: Tavsiye Kanalı kampanya maili(Teremyağ Gurme Kaymaklı)İstanbul,Ankara,İzmir  (Okunma sayısı 5050 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tavsiye Kanalı'ndan kampanya maili (Teremyağ Gurme Kaymaklı)
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2014, 10:59:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kayıt olan herkese mi yolluyorlar acaba ben yeni öğrendim tavsıye kanalını ve hemen kayıt oldum ;)bakalım ne olacak

Bu kampanya sadece İstanbul, Ankara ve İzmir için geçerliymiş. Twitter hesaplarında duyuru yapmışlar. ;)

Bilmiyordum teşekkürler, başlığı o şekilde değiştiriyim o zaman. Ayrıca belli bir katılım limitleri oluyordu diye hatırlıyorum, yeterli sayıya ulaşınca katılım kabul edilmiyordu.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
kargom şimdi geldi, sürat kargo getirdi.. ankara

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
ilk mesajı güncelledim, geçen seneki teremyağ kampanyasına katılanlar katılamıyormuş kampanyaya.. İstanbul, ankara ve izmirde olup da mail ulaşmayan varsa ondandır..

Çevrimdışı denizist

• Deneyimli Kampanyacı
banada mail geldi, katılım için tıkladım yorum yaptım ama ne yorumum yayınlandı nede paket geldi, sonrasında yorumda yaptırmadı siteden, üyeliğimin iptali için mail yazdım.

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
madem geçen sene katılanlar katılamıyormuş neden yeniden gönderiyorlar çok ilginç. banada bu sabah geldi ama kullanamayacağım herhalde anladığım kadarıyla

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
madem geçen sene katılanlar katılamıyormuş neden yeniden gönderiyorlar çok ilginç. banada bu sabah geldi ama kullanamayacağım herhalde anladığım kadarıyla

gönderdilerse belki katılabiliyorsunuzdur, deneseydiniz..

Çevrimdışı ozlem32

• Usta Kampanyacı
bakacağım yarın belkide alabilirim

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Eski üyelere 1 yeni üyelere 2 tane çek yolluyorlar,bana bugün geldi.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
bende basvurdum fılan ama ne teremyag ne bısey...gelseydı kurabıyelere koyuyorduk ıyıydı yaw
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
bana bugün mail gelmiş burda konuyu gördüğümde üyelik açmıştım denemek istermisiniz diye kabul ettim konuyu açan ve bizi tavsiye kanalı sitesiyle tanıştıran arkadaşa tekrar teşekkür ediyorum
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)