Gönderen Konu: ülker dore kazananları  (Okunma sayısı 6204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
ülker dore kazananları
« : 12 Nisan 2014, 14:19:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
Ynt: ülker dore kazananları
« Yanıtla #1 : 12 Nisan 2014, 14:20:51 »

HEDIYELI ÜLKER DORE KIT'I KAZANANLAR
AHU   KARAGÖZ AHMET   KARABULUT SEVGI   ÖZTÜRK ARİFE KÖSEOĞLU IPEK   TUZCU ŞEBNEM   ÇELEBI FERDAĞ   KESKİN BILAL   TÜTÜNCÜ GÜL   ÜSTÜNDAŞ FADIME   SÜRÜCÜ HATICE   BAYTIN FÜSUN   KARA ESRA   TAHTALI TUGBA   ÇIFTCI NURAY   ÇAKMAK SERPIL   ÇOLAK SELCAN   TOK GÜLTEN   ŞEN ELIF   GÖREN TANJU   ALTINTAŞ EMIN DEVRIM   BARUT FATMA   ACAR JALE   GÜLEÇ MURAT   TEZLER ÖZLEM   CİNGÖZ AYŞE   GÜZEL ÖMER FARUK   SUKAYAR SELDA   ONAY KADER GÜNGÖR YASEMIN   SAYGI ZEYNEP   YAVUZ BÜLENT SAVAŞ   ASLAN HATICE   SAK SAĞLAM GÖKMEN   ERGÜL MUSTAFA GAMZE   KILIÇ HALE   ASLANKAYA İSA EMİNE   TÜRTEN HATICE DUMANLI HALIT   OMRAK FİDAN ÇELİK GÖNÜL   ALAŞALVAROĞLU ELIF   SOLMAZ AKGÜL   AĞÇIÇEK AHU   ARIKAN RÜVEYDA   TÜRK KERİM   ŞANLI SATILMIŞ ÇAĞLAR NURCAN   GÜVEN SERPIL   ASLAN BERÇINLI EBRU   ÖZBAYSAR GÜLSÜM   TAYYAR PIRIL   KOÇBAY ESEN KARAYİĞİT ESRA ATEŞ HASAN   POLAT NAFİYE   GÜLLER TUĞÇE ATIK VAHIDE   TOPCU GAMZE   ABAKA ARZU   ÇOR DERYA   SIRMA BURAK   ÖZEK GAMZE   KURAL SEDA   KARAKOBAK FERDA   DEMIRCIGIL EMINE   KEKEVE ŞAKİR   UZUNCAKÖSE HÜLYA   YILDIRIM SALIHA   TEMIZ DILEK   ARSLAN TOSUN ERSIN TOĞUŞLU YELDA   ÖZYURT NAZLI   CEREN YAĞMUR YÜKSEL   ZEYTUN BURCU   ALPEK ATIKE   TEKALP EMIRHAN RECEP   KULA ESEN   DAĞ KADRIYE ERDOĞAN FARUK   VERDA MEHTAP   SARACOGLU ZERRIN   ERDAL ŞAHIN   EREN SILA   TÜFEÇI ABDULLAH SARAÇ FILIZ ÖZCAN DUYGU   ÇELIKBAŞ DEVRIM   KARAASLAN AKIF   ÖZGEN İPEK   AYTAÇ BERKIN   ALTUNTAŞ GÜLDEN   GÖKTAŞ ECEM   HISARCIKLILAR GÜLÇIN   ÇIPAN FADİME   KILINÇ TÜRKOĞLU ÖZNUR   DERYA SIDIKA   TUNCEL SİBEL ŞEKEROĞLU SIBEL   KARASOY HAKAN   YÜCELEN

ÜLKER DORE HEDIYE PAKETI KAZANANLAR
SELEN ARMUT ALI   CANLI ALIYE   GÖÇ YUKSEL   BLAZER AHMET   AYBAR ERDAL   SALPER ARZU   DALĞIÇ YELIZ   ALAN AYTEKIN   DEMIRKAYA SERKAN   ERSARAÇOĞLU ARZU   ALTUN ÇIĞDEM   ALBAR MERYEM   BOYNUEĞRI TOLGA   ÇAĞLAYAN NALAN GÜR FEYZA   BAYRAKDAR BURCU   CINAR İZZET   VURAL KADRIYE IÇÖZ ESEN   AKSOY ALI HAYDAR   TÜMEN GAYE   LEVENT KAZIM   TÖRÜN OYA   ÖZKUL ILKNUR   TÜRKYÜCEL SEVIL ÇINAR ARZU   KIRAN GÖKNUR   EĞILMEZ ZEKI   ÜNLÜ SIMGE   SARIBAŞOĞLU ERDAL   MERTOL SEMRA TURKOĞLU HANDE   SILITALAY FATMA   DEMIRPEK ZUHAL   ÇOBAN EYÜP MURAT   NASIR SERPIL   INANCI MINE   BOZOK MELIKE   IZMIRLI MERYEM   ÖZTEN HABIBE   GEÇER GÖKHAN   DÖRDÜ DERYA   YALAVUZ ZILAN   GÜLTEKIN KEZIBAN   ERÖZGÜN KÜBRA   KURUÇAY KÜBRA NUR   DEĞNEK GÖNÜL   AKYÜZ MIHRIMAH ÖZGE   KABACAOĞLU AYŞEGÜL DÜĞDÜ BURAK   ÖZKIRAN NURHAN   SÜZEN MUZAFFER   ŞENER BERRIN   KARDEŞLER NESLIHAN   TEKMIL SAFIYE   SENLIK MEHMET BURHANETTIN ANADOLU KADIR   YURTTAS BURCU   SERIN İLKE   ÖZDİLEK REYHAN   ARDA MERVE   İLALDI ÖZLEM   YATAGAN BURCU   KUŞÇUOĞLU CIHAT   CAKIR ÖZLEM   SEFER NAZAN   SIMAVOĞLU SEDA   KESIM UĞUR   KARADUMAN AYFER   VAROL KAAN   ARDIÇ SELVI   BUYURAL IHSAN   ISISCE BUSE   ŞIPAL MURAT   ALGAC HALIL   ÖZÇIMEN DUYGU ÖZDOĞAN UĞUR ALI   KURTULDU MERVE   DELİGEZEN MINE   GENIŞ GÜLÇIN   DURMUŞ GÖKÇE   AYKUT DUYGU   BAYIK NURŞAH   HEPÖZDEŞ ERTAN   DINÇYATAR MERVE   ESEN AYSUN   GEVİNÇ SANIYE   EPAYDIN PINAR   MAN SIDDIKA   ARS ŞENOL   USAL TUĞÇE   KOCAKULAH HASAN   AKTEKIN BİLAL   DEMİROĞLU NURCAN   BATAK ÇATALCALI ADEM   YALÇIN ELIF   ATAÇ CÜNEYT   AYBAKAN NAZLI    ALKAN BAŞAK   TAMER

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2014, 14:33:22 »
ülkerden kampanya çok bize boşkutu çok :o :o :o :o >:( >:( >:( >:(
halil45

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2014, 14:41:34 »
ülkerden kazanamama geleneğine devam, kazananlara tebrikler..

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2014, 14:45:23 »
yokum :(

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2014, 15:08:08 »
Tebrikler yokum.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı ebruli09

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2014, 16:08:08 »
O kadar katılım yaptım sadece 1 kit çıkmış.  Neyse eli boş dönmek te var.

Çevrimdışı mor menekşe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2014, 16:17:33 »
kit  çıkmış,halbuki her gün katılmamıştım.umarım flash bellek falan da gönderirler.

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2014, 16:41:26 »
O kadar katılım yaptım sadece 1 kit çıkmış.  Neyse eli boş dönmek te var.

aynen ben nerdeyse hergün yaptım düzenli olarak ama çıkmayınca çıkmıyor işte..

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2014, 17:34:08 »
1.5 ay yaptım ben bunu ya :((( 2 hafta falan yapmamıştım ailecek yaptık ama 1 tane bile çıkmaz mı :(