Ay şimdi duydum şok oldum.Yan villanın havuzunda ölü bulunmuş.Millet dağ tepe arıyordu ayağında ayakkabı olmayan çocuğu.Üstelik dün o havuzada bakılmış görmemişler.Allah anasına babasına sabır versin
Çok çelişkili durum var. O çoçuk o duvarı atlayıp nasıl gidicek gibi.Günahını almıyım ama babasında bi iş var sanki.
Kimseye yasatmasın cok zor durum.
aynı yaşta iki kızım var yüreğim yandı, masum çocuk

elbette kaderin önüne geçilmez ama bu çocuk zaman zaman kaçıp kaybolmuş bi kaç kez.. bu durumda bir çocuğu varsa ailesinin önlem alması gerekirdi.. hiç birşey yapamıyorsan kilitle kapıyı sakla anahtarı

3,5 yaşındaki hiç bir çocukta değil 2,5 metreyi 1 metreyi zor aşar...
ben de bu işin içinde bir iş olduğunu o çocuğun öldürülüp havuza atıldığını düşünüyorum.. suda boğup çocuğu suyun içine atmış olabilirler... dün o havuz aranmış çocuk yokmuş bugün o çocuğun orda bulunması hiç normal değil..
babanın sakinliği ve annenin hiç ortada olmayışı da gerçekten çok enteresan
çok üzüldüm minicik çocuk allah kimseye yaşatmasın
çok çok çok acı bir ölüm - kayıp
evet bir sürü de kuşkulu durum(lar) var. umalım da biz yanılıyor olalım
Allah herşeyi görür duyar eğer kötü bir durum varsa herkes cezasını çeker. Masuma çok üzüldüm.
akşam halk tv de seyrediyordum çocuğun babası çok sakin bir şekilde olayı anlatıyordu kaybolmuş diye,hatta geçen haftada yine kaybolmuş sonra bulunmuş.ben de çok üzüldüm banada çocuk öldürülüp havuza atılmış gibi geliyor. Allah ailesine sabır versin.izlediğim videoda buydu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Allah herşeyi görür duyar eğer kötü bir durum varsa herkes cezasını çeker. Masuma çok üzüldüm.
Allah herşeyi görüp duyup, cezasını veriyorsa çocuğun ölmesine neden engel olmuyor?
Allah herşeyi görüp duyup, cezasını veriyorsa çocuğun ölmesine neden engel olmuyor?
"bir müddet belki ıslah olurlar diye geciktirip mühlet tanısa bile bir gün gelir tuttukları batıl yolda hatır ve hayale gelmez felâketlerle perişan eder."
Lütfen konuyu başka yerlere çekip konuyu dağıtmayalım.Rica ediyorum.