Bizim forumda da ne yazık ki bel altı oynamayı mertlik bilen insanlar var..Bu insanların yanına kar kalmaz bilmeliler ! ...
benim hiç açamadığım bir uygulamaydı , tebrikler arkadaşlar
Ben de ilk gün oynadım bu oyunu, daha sonra hep "uygulamaya girişiniz kısıtlanmıştır" uyarısı verdi, açamadım. Hatta bu uygulamadan sonra bir tane daha yarışması vardı avonun.onu hiç açamadım.sanırım bundan sonra açamayacağım avon uygulamalarını
benim hiç açamadığım bir uygulamaydı , tebrikler arkadaşlar
Ben de ilk gün oynadım bu oyunu, daha sonra hep "uygulamaya girişiniz kısıtlanmıştır" uyarısı verdi, açamadım. Hatta bu uygulamadan sonra bir tane daha yarışması vardı avonun.onu hiç açamadım.sanırım bundan sonra açamayacağım avon uygulamalarını 
evet bu uygulamada 1000 puan yapanların hile yaptığını düşünüp bütün uygulamalarına girişi kısıtlamıştı avon

kendi uygulama hatasını insanlara yüklemek bu olsa gerek
bu parfümün gelmesi için iletişime geçin yazmışlar facede
bu parfümün gelmesi için iletişime geçin yazmışlar facede
Müşteri hizmetlerini aradım. Tüm dağıtıkların bittiğini söyledi. İsim ve cep telefonunu aldıktan sonra size dönüş yapacağız dediler.
tel: 02124731111
parfümleri gelen oldu mu?
herkese dağıtıldıysa bize neden gelmedi acaba saçmalık resmen
ban 15-20 gün önce bir tane gelmiştiYurtiçi kargo başka bir hediye getirirken getirmiş.
Az Önce arandım. Dağıtım pazartesi tekrar başlayacak. Hafta içinde elinizde olur dediler