valla benim henüz gelmedi...ilk realplayers a gelmesi lazım...o hepimizden önce yolladı kargoyu..
kimseden ses soluk çıkmıyor???
kimseden ses soluk çıkmıyor???
Samsung'ta aynı Vodafone da aynı verecen hepsine odunu.
valla bu prosedür işleri hep uzun sürüyor zaten...
valla bu prosedür işleri hep uzun sürüyor zaten...
Yok öyle birşey ya lcd' tv kazanıp 2 hafta sonra geliyorsa adresine yada ps3 kazanıp 3 hafta sonra sorgusuz geliyorsa, bir telefon için bu kadar prosüdür varsa oh derim bu türkiye'nin haline.
valla hocam benim ilk kazandığım hediye olduğu için sizin kadar tecrübeli değilim valla.Bu arada bu kampanyadan siz bişey kazanmışmıydınız?
valla hocam benim ilk kazandığım hediye olduğu için sizin kadar tecrübeli değilim valla.Bu arada bu kampanyadan siz bişey kazanmışmıydınız?
Yok benimki vodafone'dan ama olaylar aynı beklemedeyiz bekleyin diyorlar (= Biraz daha zaman geçince vericem odunu sonunda (=
Günaydın arkadaşlar, telefonum geldi işlerimden dolayı yazamadım, kargo ücretini benden aldılar samsunga yakışmadı...
hayırlı uğurlu olsun...ne zaman geldi acaba?ve ne kadar aldılar?gerçekten ayıp etmişler valla...
hayırlı uğurlu olsun...ne zaman geldi acaba?ve ne kadar aldılar?gerçekten ayıp etmişler valla...
teşekkürler darısı başınıza

salı günü elime ulaştı rakamın önemi yok kargo ücretini ödetmeleri yanlış.