0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hanımlaaaaaaar aklınızda ben neden kazanamadım, neden bu kadını günde 10 defa dinledim, neden aynı soruya ellinci kez cevap vermeme rağmen tebrik aldım şeklinde bir takım soru işaretleri olduğunu biliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhanımlaaaaaaar aklınızda ben neden kazanamadım, neden bu kadını günde 10 defa dinledim, neden aynı soruya ellinci kez cevap vermeme rağmen tebrik aldım şeklinde bir takım soru işaretleri olduğunu biliyorum ben kazanmışım:) geçem yılkindede kazanmıştım.eleniyorum sanıyordum.bırakmıştım.geçen hafta 10 çekiliş hakkım vardı.demekki uğraşınca deil uğraşmayınca mı oluyor:P
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhanımlaaaaaaar aklınızda ben neden kazanamadım, neden bu kadını günde 10 defa dinledim, neden aynı soruya ellinci kez cevap vermeme rağmen tebrik aldım şeklinde bir takım soru işaretleri olduğunu biliyorum ben kazanmışım:) geçem yılkindede kazanmıştım.eleniyorum sanıyordum.bırakmıştım.geçen hafta 10 çekiliş hakkım vardı.demekki uğraşınca deil uğraşmayınca mı oluyor:Pyoo ben uğraşsamda olmuyor uğraşmasamda ilk hafta öylesine arada bakıyordum 8-10 çekilş hakkım oldu olmadı 2 hafta 70 çekilş hakkı oldu olmadı ..3 hafta da 35-40 çekilş hakkı oldu olmadı ama ben buldum bu hafta hiç oynamayacagım ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhanımlaaaaaaar aklınızda ben neden kazanamadım, neden bu kadını günde 10 defa dinledim, neden aynı soruya ellinci kez cevap vermeme rağmen tebrik aldım şeklinde bir takım soru işaretleri olduğunu biliyorum ben kazanmışım:) geçem yılkindede kazanmıştım.eleniyorum sanıyordum.bırakmıştım.geçen hafta 10 çekiliş hakkım vardı.demekki uğraşınca deil uğraşmayınca mı oluyor:Pyoo ben uğraşsamda olmuyor uğraşmasamda ilk hafta öylesine arada bakıyordum 8-10 çekilş hakkım oldu olmadı 2 hafta 70 çekilş hakkı oldu olmadı ..3 hafta da 35-40 çekilş hakkı oldu olmadı ama ben buldum bu hafta hiç oynamayacagım ...4.hafta çıkma şansı yüksek o halde:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhanımlaaaaaaar aklınızda ben neden kazanamadım, neden bu kadını günde 10 defa dinledim, neden aynı soruya ellinci kez cevap vermeme rağmen tebrik aldım şeklinde bir takım soru işaretleri olduğunu biliyorum ben kazanmışım:) geçem yılkindede kazanmıştım.eleniyorum sanıyordum.bırakmıştım.geçen hafta 10 çekiliş hakkım vardı.demekki uğraşınca deil uğraşmayınca mı oluyor:Pyoo ben uğraşsamda olmuyor uğraşmasamda ilk hafta öylesine arada bakıyordum 8-10 çekilş hakkım oldu olmadı 2 hafta 70 çekilş hakkı oldu olmadı ..3 hafta da 35-40 çekilş hakkı oldu olmadı ama ben buldum bu hafta hiç oynamayacagım ...4.hafta çıkma şansı yüksek o halde:)ne tesedüf bende öyle hissediyorum...ilk 3 haftada bile bu kadar umutlu değildim inanın.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhanımlaaaaaaar aklınızda ben neden kazanamadım, neden bu kadını günde 10 defa dinledim, neden aynı soruya ellinci kez cevap vermeme rağmen tebrik aldım şeklinde bir takım soru işaretleri olduğunu biliyorum ben kazanmışım:) geçem yılkindede kazanmıştım.eleniyorum sanıyordum.bırakmıştım.geçen hafta 10 çekiliş hakkım vardı.demekki uğraşınca deil uğraşmayınca mı oluyor:Pyoo ben uğraşsamda olmuyor uğraşmasamda ilk hafta öylesine arada bakıyordum 8-10 çekilş hakkım oldu olmadı 2 hafta 70 çekilş hakkı oldu olmadı ..3 hafta da 35-40 çekilş hakkı oldu olmadı ama ben buldum bu hafta hiç oynamayacagım ...4.hafta çıkma şansı yüksek o halde:)ne tesedüf bende öyle hissediyorum...ilk 3 haftada bile bu kadar umutlu değildim inanın.bence umudu kaybetmemek lazım:) bizimde kazandığımız çay,çorba:) bi umut tablet falan bekliyorum bende.