bana bu mahmurenin yarışması sanki çekilş değilde belli bir zamanda katılınlara çıkmış gibi geldi.Sayıda eksik.Üstelik ben haklarımıda tam doldurmamıştım
tıkla kazanda kazanma ihtimali için katılım yapılmıyor, direkt kazanılıyor.. diğerinde daha önce de dediğim gibi birine çıkmassa diğerine çıkar belki diye katılıyor insanlar.. ve sonuçta kaç hesabına çıkacağını bilmiyor.. ve lütfen biri kampanya linkini verebilir mi artık:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tıkla kazanda kazanma ihtimali için katılım yapılmıyor, direkt kazanılıyor.. diğerinde daha önce de dediğim gibi birine çıkmassa diğerine çıkar belki diye katılıyor insanlar.. ve sonuçta kaç hesabına çıkacağını bilmiyor.. ve lütfen biri kampanya linkini verebilir mi artık:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Hepimiz birden fazla katılıyoruz her zaman ama sans bu cekilis olmus aylean e cıkmıs gule gule kullansın
Burda Mahmure aynı isimlere birden fazla hediye vermiş sorun orda bence
Germeyelim birbirimizi
bana bu mahmurenin yarışması sanki çekilş değilde belli bir zamanda katılınlara çıkmış gibi geldi.Sayıda eksik.Üstelik ben haklarımıda tam doldurmamıştım
katılacağım en fazla 2 hesaptı, üşendim tek hesapla katıldım
genelde akşam 8den sonra katılım yaptım, hiç bişey çıkmadı
20 hesaplada katılsam çıkmazdı, belki 100 kere söylemişimdir yine söylüyorum çok şanslısınız
tıkla kazan var,süperonline var hani şu tomarla D&R çekleri kazananlar,selpak var hani şu onlarca tchibo çeklerini kazanan,twitterda cumacandır var 4-5 tane son model telefonu aynı günde kapan...bunları götürüp sesi hiç çıkmayanlar var

herkesin doğrusu da dürüstlüğü de kendine.. ben eskisi gibi katılamıyorum kampanyalara bu kampanyadan da kazanamamışım ama sorun değil.
kimisine göre beğenili de takas yapmak kimisine göre 1000 hesabı olup ip değiştirme programı kullanmak kimisine göre jürili bi yarışmada 2-3 tane kazanmak kimisine göre çekilişe tüm hesaplardan katılmak kimisine göre beğen paylaşlarda admıne yalakalık yapmak vs. vs.. herkesin tekniği ve doğrusu kendine..
eğer takasa izin veriyorsa sahte hesaplara izin veriyorsa eğer ip değiştirme pro.izin veriyorsa eğer aynı aileye 1 den fazla hediyeye izin veriyorsa vs.. hepsi firmaların haksızlığı birbirimizi boşuna yemeyelim bence..çünkü biliyoruzki hepimiz elimize düşen fırsatı değerlendiriyoruz..
kaç senedir ilgileniyorum kampanyalarla,çok büyük bir hediye hiç kazanmadım,halı ,kıyma makinesi, ateş ölçer vb..ama tüm aileme krem kazandığım oldu,bir kere şu da var mahmurenin kampanyası yorucu bir kampanyaydı,sürekli her hesaptan her gün katılım istiyordu,ona göre çekiliş hakkı veriyordu..muhtemelen tüm hakları kazanmıştır çoklu kazanan arkadaşlarımız..ben birden fazla kazanılmasına karşı değilim,kaldı ki tıkla kazandan hiç kazanamıyorum,tonla alan oluyor oradan da..ne yapalım,bu bir kampanya, eğlence işi,şans işi ..unutmayalım..sıkıntı olmasın..
aile veya arkadaşlar ne farkeder ki, biri için jest yapıp kazanılabilir.. ki ben bu forumda yeni sayılırım ama daha geçen gün aynur hanımı anneme anlatıyordum mesela.. çok şanslı olduğuna ben de katılıyorum, birçok çekilişte kazanıyor.. ama şanstan öte bişey var dedim, mesela parfüm kazanıyor kapıda komşulara da verdim o anda kargocu gelince diyor, sonra çikolata geliyor okulda öğrencilerine dağıtıyor.. heralde verdikçe daha çok kazanıyor işin sırrı bu diye söyledim anneme.. niye bu kadar üstüne gidiliyor anlamıyorum.. kimse çekilişe katılırken kaç taneye çıkacağını bilemiyor.. 100 küsür çekiliş hakkım var çıkmadı diyen de var, 600 isim açıklansa belki onlar da birden fazla kazanacaklar.. gereksiz eleştirmeyelim kimseyi..