Sevgili Mahmure Okurları, sistem tekrar kontrol edilmektedir. Gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Hediye kazandığı açıklanmış kullanıcılarımız mağdur edilmeyecektir. Birden fazla adı yazan kullanıcılara tek bir hediye gönderilip tam liste yarın öğlen açıklanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sevgiler
Benim ikinci listelerde de şansim olmiy ama ilahi adalet olmuş
Hakkı Pekin
Handan Pekin
herim pekin
Nermin Pekin
sezin pekin
Permin Pekin
Nermin Pekin (2 faklı hediyede ismi var)
jale pekin
aynur pekin
sevda pekin
sibel pekin
Şeref Pekin
Yeliz pekin
şebnem pekin
Kombineliler locaları doldurmuş gene, hayırlısı.
biri sayfa linki verebilir mi? ben nasıl olduysa hiç görmemişim konuyu ve katılmadım bile..
Hakkı Pekin
Handan Pekin
herim pekin
Nermin Pekin
sezin pekin
Permin Pekin
Nermin Pekin (2 faklı hediyede ismi var)
jale pekin
aynur pekin
sevda pekin
sibel pekin
Şeref Pekin
Yeliz pekin
şebnem pekin
Bu pekinlerin yarısı benim değil.Olabilirdide.Ben çok fazla katılım olur diye hesaplarımdan yaptım.Üşenmedim.Sonuçta burası kadınlar matinesi değil.Kampanya platformu.Ama bu forum kendi kazanamayıp konuşanlara,kendi birden çok hesabıyla kazandığında susanları çok gördü.Hatta alıştı.Firma ne karar verirse versin bana ne.Benim sahip olduğum birşeyi kaybetmedim.Giden zaten benim olmamıştır.
Yazılanları okodukça iyiki kasmamısım dedim
İnsanların iki yüzlü davranışları artık midemi bulandırıyor.Yukarıda ileti yazanlardan bazılarıda dahil beğenili yarışmalara girdiklerinde ''ailenizin hesaplarından verirsenizde çok iyi olur''diyenler! o oylar Size uzaydan gelmiyor.İğneyi önce kendinize,çuvaldızı başkasına batırın.Oturun adam gibi yapın. Yapamıyorsanız da çamur atıp durmayın.