bende 840 yaptım ama bana mail gelmedi
istikbal reklam departmanını aradım.
ödül kazandınız şeklinde değil de kazandınız şeklinde 2-3 günlük bir yazı yazı olduğunu söyledi.ben de kendisine ödül kazandınız ifadesinin olduğunu ısrarla söyledim.
pazartesi günü bazı üyelere mail geleceğini söyledi.
ödül kazandınız şeklinde değil de kazandınız şeklinde 2-3 günlük bir yazı yazı olduğunu söyledi.ben de kendisine ödül kazandınız ifadesinin olduğunu ısrarla söyledim.
Hadi bakalım bi oturma grubu versinler bari :p teşekkürler bilgi için uğur.
Evet bana da aynı şeyi söylediler, "Ödül kazandınız" değil de güya "Tebrikler kazandınız" yazıyormuş... Halbuki eminim "Sıralamaya katılmak ve ödül kazanmak için üye olun" yazıyordu. Neyse hediyelerimizi göndersinler de, sorun yok
pazartesi mail gönderceğiz dediler bana gelen olkadı,mail gelen var mı?
bugün istikbali aradım mail gelmediğini söyledim.mailin bugün veya yarın gönderileceğini ödülündü istikbal ev tekstilin küçük bir şey olduğunu söyledi.
bugün istikbali aradım mail gelmediğini söyledim.mailin bugün veya yarın gönderileceğini ödülündü istikbal ev tekstilin küçük bir şey olduğunu söyledi.
hangi numarayı aradın.bana özel mesaj atarmısın?
bilgilendirme için teşekkürler.
küçük bir hediye ise kesin kırlenttir.
bana bilgi güncelleme için mail geldi arkadaşlar... inşallah sizede gelmiştir...
inşallah da işe yarar birşey gönderirler..