Gönderen Konu: Seyahat hediyelerine ne gözle bakıyorsunuz?  (Okunma sayısı 3035 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mavilim

• Usta Kampanyacı
Ynt: Seyahat hediyelerine ne gözle bakıyorsunuz?
« Yanıtla #10 : 14 Mart 2014, 08:48:17 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kendim gidemeyeceğim için takip etmiyorum ama şunu merak ettim. Ben kazansam ama kendi yerime anne- babamı göndersem sorun olur mu? Ya da oluyor mu böyle bir şey? Aynı soyadı taşıyoruz o açıdan belki sorun olmaz diye düşündüm ama bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
devredilmiyor malesef

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2014, 10:01:50 »
çıkarsa iyi gözle bakarım, daha siftahımız yok
yorum yapamıyorum

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 14 Mart 2014, 12:15:39 »
Ben o konuda sansli hissediyorum kendimii :) bosch home turkiyenin gecen yil ki a. Gunu yarismasini kazanmistim. Kayinvalidemle birlikte gezgin damaklar tur sirketi ve bosch yoneticilerinin de oldugu bi kafileyle kuzey ege turu yaptik. Cebimizden 5 kurus odemedik. Yakinlarimiz icin hatira hediyelerini bile bosch karsiladi  :D bir digeri de mercedesten. Farkindamisiniz yarismasini erkek kardesim adina kazandim. Almanya da 2 gunluk tatildi. Ben israrla esimle birlikte gitmek istedim. Ama devredemediler. Kardesim ve esim gitti. Ayni bosch gibi alman firmasi olduklari icin gercekten cok misafirperver ve nazik karsilanmislar. Ayni sekilde bonkorde. O zamandan beri beni de hep cekmistir seyahat kampanyalari;)

Çevrimdışı ibo17

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 19 Mart 2014, 21:52:40 »
Seyehat hediyelerinin istanbul'da baslayip bitmesi cok sacma bir de gununun sabit olmasi yuzunden bazen uymayabiliyor ben de daha once kazandim sayilir buyuk firmalarin buyuklugu bu tur etkinliklerde belli oluyor benim de ilgimi cekiyor kalici oluyor sonucta omurluk...Unutmazsin hatirasi olur

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 20 Mart 2014, 23:20:04 »
Ben seyahat ödülü veren yarışmalara katılmıyorum genelde gidemeyeceğim için ama katılımın çok yüksek olduğunu biliyorum. :)
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 21 Mart 2014, 09:58:40 »
o kadar katıldım çıkmadı artık seyahatlerime kendim sponsor oluyorum :)
Aslında çekilişden filan çıksa destinasyon için gitmeden 1 hafta verseler zaman mekan farketmez her yere giderim.Şimdilik 17 oldu hedef yıl sonu 25
Yurtdışı seyahat kazanmak için çabalayan ve çekilişlere katılarak seyahat eden azımsanmayacak bir grup varmış profesyonel çalışıyorlarmış bunların grubu bulmak lazım.