klas fm ve number one fm den evigen saç ürünleri kazandık bilgilerimizi gönderdik ama haftalardır ne bir cevap nede bir gönderim oldu.
benimki de gelmedi henüz beklemedeyim hala
klas ve numberone çok kötu hediye verme sistemleri daha doğrusu verdiklerini söyledikleri hediyeler çok kötü
çay seti diye katıldığım bayram kampanyasından iki tane kırık bardak ve bardak altı çıktı . Kazanmak için 200 konturum gitti . Defalarcada aradaım. artık hiçbir yarışmasına katılmıyorum dinlemiyorumda
valla bu haftada gelmesse şikayet vara yazalım diyorum sonra süre aşımına uğramayalım
teşekürler geçmiş oldu tabi aynı şeyi numberone da bir kere yaptı . sephora erkek seti diye verdikleri hediye detayarını vermediler benimde aklıma sampuan traş kremi geldi çünkü babalar gunuydu. İstanbul dışı diye aradılar fax cekmeniz lazım ancak öyle göndeririz dediler.
Bende çektim iki gun sonra ptt ile 5 'e 7 cm bir kutu geldi . Gözlerime inanamadım. Hani bozuk para koymak için hermuarlı cuzdanlar olur ya üstünde sephora yazıyor . içinden tırnak makası , 2 cm tarak ve törpü çıktı . Yuh demekten başka bişey kalmadı banada

fax çektiğimemi yanayım ugratığımamı . en çok dinlenen radyo seçilmesine mi
klas ve number one dan bende evigen kazanıp alamayanlardanım.defalarca mail attım.iletişime yazdım.bari bir dönün bilgi verin 20 ay sonra gelecek ama şudur budur diyin.böyle bir kibarlık bile yok
sibel bu haftada sabredelim olmassa şikayet vara toplu mail atalım ozaman geri dönüş olur belkim
ben bugün yazmayı düşünüyorum şikayet vara