0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Migrostan ben 1 adet Fil aldım daha geçen gün:-) Çok güzel oyuncak FİL arkadaşlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMigrostan ben 1 adet Fil aldım daha geçen gün:-) Çok güzel oyuncak FİL arkadaşlar..büyüklüğü nekadar mıgros bıraz uzakta boşa gitmeyeyim m
Hortumuyla beraber 15cm uzunluk, 13cm yükseklik Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMigrostan ben 1 adet Fil aldım daha geçen gün:-) Çok güzel oyuncak FİL arkadaşlar..büyüklüğü nekadar mıgros bıraz uzakta boşa gitmeyeyim m
aaa bende daha önceden çok beğenip almıştım naptım ki onu ya aklıma takıldı şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa bende daha önceden çok beğenip almıştım naptım ki onu ya aklıma takıldı şimdi Çeyiz sandığına koymuşsundur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa bende daha önceden çok beğenip almıştım naptım ki onu ya aklıma takıldı şimdi Çeyiz sandığına koymuşsundur canım evlendim bilene hata artık yeni evli sözünüde kaldırdım:) ama filim yok ortada hala:) kesin dayanamayıp çocuğun birine hediye etmişimdir