Merhaba arkadaşlar.
Kitaplara dair paylaşımda bulunacağım bir blog oluşturdum. Teknoloji ile arası pek iyi olmayan biri için oldukça ani bir kararla açılıp hayata geçirilen blogumu isterseniz takip edebilirsiniz. Diğer kitap bloglarından farkı ne diyecek olursanız profesyonel kitap incelemelerinden ziyade daha samimi yorumlar içeren olabildiğince iç açıcı konuları ele alacak olan ve bana dair şeyleri eğlenceli bir dil ile anlatacağım bir blog olmasını planlıyorum. Şu an için onay beklediğim gönderilerimi saymazsak beni ve blogumu tanıyabileceğiniz yazılar var sadece. İnceleyip eleştiri ve önerilerinizi iletirseniz çok mutlu olurum.
Tecrübeli bloggerların tavsiyelerine her zaman açığım. Çok yeniyim ve belirttiğim gibi tecrübesizim bu konuda.
Veee henüz 2 gün olduğu için başlatmak istemedim ama bir kampanyacı olarak şimdiden müjdesini vereyim hgk aileme 1. ayımı güzel bir kitap çekilişi ile kutlamayı düşünüyorum bir kampanyacı olarak

Sponsorsuz kendi halinde minik bir çekiliş düzenleyeceğim. Şartları da oldukça basit olacak
Takip etmek isteyenler için blog adresim ve blog ile ilişkili sosyal medya hesaplarım şu şekilde
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinZaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler ve kampanya kıtlığının içinde bulunduğumuz şu günlerde bol şans diliyorum hepinize.

papatya89'a konu açma izni için ayrıca teşekkür ederim