İşte büyük Rossmann Türkiye sürprizi! Rossmann’dan 50 TL alışveriş çeki kazanmak isteyenler hemen yarışıp kazanabilir. Oyunu en kısa sürede bitiren ilk 2 kişi hediyeyi alır! benibul oyununu buradan oynayın, kazanın: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNot: Bu yarışmamız Kadınlar Günü için sadece kadınlara özeldir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinherkese bol şans yarında şansın var dedi bana uygulamaya girince herhalde kadınlar gününe kadar hergün yapıcaklar yanlışım varsa şimdiden özür dilerim
herkese bol şans
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
ben anlamadım nasıl yani hemenmi veriyorlar bu çeki ben katıldım ama bişey gelmedi bana herkesede değil gün sonunda 2 kişiye verilicekmiş en çabuk bitiren
eşime de çıktı aynısı kızıma da vermezlerse ayıp ederler
gün bitmeden ilk 2 kişiyi nasıl belirlediler..tebrk ederm buarada
Bilgilendirme: Daha önce oyunumuzu oynayıp kazananlara "tebrikler" yazısı bir hatadan ötürü gönderildi. Kazanmak için önce oyunu oynamanız gerekmektedir. Kazanan 2 kişi bu gece 00.00'da belli olacak. Eğer oyunu oynamadan önce size "Tebrikler" görüntüsü geldi ise, bunu lütfen dikkate almayınız. Teşekkürler...
maalesef sevinmeyin arkadaşlar hatadan dolayı bu mesajlar gönderilmiş rossmann sayfasında özür mesajı bulunuyor
walla üzüldüm ama ya ne güzel forumdan kazanan oldu diye sevinmiştim
Bilgilendirme: Daha önce oyunumuzu oynayıp kazananlara "tebrikler" yazısı bir hatadan ötürü gönderildi. Kazanmak için önce oyunu oynamanız gerekmektedir. Kazanan 2 kişi bu gece 00.00'da belli olacak. Eğer oyunu oynamadan önce size "Tebrikler" görüntüsü geldi ise, bunu lütfen dikkate almayınız. Teşekkürler...

bende sevinmiştim tühhh
bana çıkmadı 224 saniyede bulunca tabi:))
3.20 ... hadi bakalım ne olucak