Arkadaşlar Benim eşim İnci Çayırlı Hocamın korosunda solist.Geçen gün onları izlemeye gitmiştim.Banada şarkı söylettiler.İnci Hoca sesimi çok beğendiğini söyledi.Hatta kızma Ali Bey eşinin sesi çok güzel dedi.Benii korosuna istiyor.Hatta önümüzdeki pazar bir konserleri var.Orada sana da söyleteceğim dedi.Haftada iki gün çalışma için hoca İstanbuldan eskişehire geliyor.Çok heyecanlandım.Bizim aile müziyen.Büyük kızım keman çalıyor.Anadolu üniversitesi korosunda solist.Küçük Kızımın süper sesi var.Eşimin öyle.Bir benim faaliyetim yoktu.Ama herkes çok beğendi sesimi.Çok mutlu oldum
Tüm ailenin müzkle ilgi olması ne kadar güzel tebrik ederim.
Bu gelişme eşiniz aranızda güzel bir rekabet olacaktır.
Tüm ailenin müzkle ilgi olması ne kadar güzel tebrik ederim.
Bu gelişme eşiniz aranızda güzel bir rekabet olacaktır.
teşekkür ederim.Korodakilerin hepsi elemelerden geçip titizlikle seçildi.Hepsi solo söyleyebiliyor.Hocanın bana böyle söylemesi bu yüzdende çok hoşuma gitti..
çok güzel bir yetenek.umarım hakkınızda hayırlı olur.sizde yeni keşfedilmişiniz.gizli kalmış bir yetenek ortaya çıkmış.tebrikler.
bakarsınız gerisi de gelir hayırlı olsun
tebrik ederim. bu heyecanı bizlerle paylaşmanız cok güzel. bakarsınız dinlemek de kısmet olur
Koroya başlıyorum.Salı ve perşembe günleri provalar var.Yarın Hocam şarkımı verecek.Pazar günü konserde çıkacakmışım.Valla kaç gündür hava atıyorum Al Bey'e siz o kadar seçmelere girdiniz kılı kırk yardı hoca.Beni bir dinlemeyle aldı diye.
Hadi inşallah yolunuz açık olsun

çok güzel bir fırsat diye düşünüyorum güzel de bir aktivite