arkadaşlar bana gelen maile yanıtla yapamıyorum benim bilgisayarsan maillere cevap yazamıyorum 2 gündüe uğraşıyorum olmuyor mail gönderemiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilen olursa çok memnun olurum bu konularda acemiyim hala bir türlü eposta gönderemiyorum.
gelen mesaja yanıtla diyip adresini yzıcaksın o kadar..
ezelcim hediye nedir biliyormusun?
kaç puan gerekli?
kaç puanınız vardı?
360 puanım vardı silinmiş şimdi 90 puanım var bu ayki puanınız diyor demekki ay ay toplanacak birde
Özel günlerinizde Yuva maya sürpriz hediyeleri ile hatırlanacak, mutlu olacaksınız.
diyor acıklamada hiç hatırlanan var mı 1 şubat doğum günüm bakalım hatırlanacak mıyım?
360 puanım vardı silinmiş şimdi 90 puanım var bu ayki puanınız diyor demekki ay ay toplanacak birde
Özel günlerinizde Yuva maya sürpriz hediyeleri ile hatırlanacak, mutlu olacaksınız.
diyor acıklamada hiç hatırlanan var mı 1 şubat doğum günüm bakalım hatırlanacak mıyım?
mailler ay başı geldi demekki
her ay puanlar silincek puanlara ay sonu hediye verilcek
ama puana göre hediye belli değil demi
valla konuyu açan benim ama hediyeyi bilmiyorum maalesef, hatta site kötü diye habire mail yolladım ilgileneceklerini sitenin yenilendiğiyle ilgili geri döndüler, hediye dağıtımına başladılar ama ne olur bilmiyorum..
arkadaşlar hediye maya kabartma tozu falan olur heralde
ama bu sıte bı acayıp her yoruma 1 puan verıyor 10 deılkı
banada saçma geldi, yaz yaz uğraşılırmı. 300 yorum yazan var. işi gücü bırakmak lazım. ben uğraşamam.
yuva maya da cimri çıktı her ay sadece 10 kişiye hediye verilecekmiş
siteye giriş yaparsan üyelik bilgilerini aç orada yazıyor