Gönderen Konu: Tombi,nestle,dandy,signal,yumos 90 yili cekilisleri,  (Okunma sayısı 1601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
1988-1990 yillari arasinda onlarca guzel cekilis kampanyasi duzenlendi hediyeler o gunun
sartlarina gore mutevazi olsada binlerce hediye dagitildi o donem sadece bakkallara asilan
afis ve cocuk dergilerinden bu cekilisler ogreniliyordu tombiden fantadan cok hediye aldim o
vakitler linkteki nestle gofret kaykay cekilisine katilamadim nestle gofret o zamanlar cok zor
bulunuyordu ve duzenli dagitim agi yoktu Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 01 Mart 2014, 16:56:12 Gönderen: klewx »
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tombi,nestle,dandy,signal,yumos 90 yili cekilisleri,
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2015, 10:12:20 »
94 ten beri  coca-cola ufak tefek çekiliş hediyeleri v.s epey birikti ve toplu satış hediye ürünleri de
bayağı mevcut yakında bunları kolleksiyonerlere sunmayı düşünüyorum rock n coke.harry potter
94-98-2002-2006 dünya kupası bardak ve topları,anahtarlıklar,sırt çantaları,seyahat çantaları
çerezlikler,teneke ve ya cam baharat kapları,fok,kutup ayısı ve penguen peluşları v.b binlerce
coca-cola ürünü var en nadide ürün 6 adet mevcutlu coca-cola 94 dünya kupası futbol topu
94 nisan ayında coca-cola ile amerika ya dünya kupasını izlemeye gidiyoruz kampanyasından
kazandım 8 kişiye amerika seyahati 10.000 kişiye futbol topu sonraki 5000 kişiye sweatshirt
hediye ediliyordu 1 ve ya 2 litre 1 adet kapak gönderene,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,