Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHaftanın Sorusu zamanı geldi! reeder tabletleri için bir slogan bulacak olsaydınız, bu slogan ne olurdu? Tarafımızdan seçilecek olan en güzel sloganın sahibi, yarışmamızın sürpriz ödülünün sahibi olacaktır. Sloganlarınızı 01.03.2014 Pazartesi tarihine kadar bu post'un altında paylaşabilirsiniz. İyi şanslar
Kayit olun veya
giris yapin
Hediyesi süpriz olan hiç bişeye katılmıyorum yad ajanda geliyor yada saçma sapan bir şey
Hediyesi süpriz olan hiç bişeye katılmıyorum yad ajanda geliyor yada saçma sapan bir şey
Süpriz ajanda hediyemi olur. Süpriz dediğin özel olmalı
bende ödül redeer kitap okuyucu felan sandım ilk önce süpriz hediye olunca dahada yazmadım

3 tane salaldım işte

süpriz hediye eşantiyon olur mutlaka
Pazartesi 3 Mart, bugun 1 Mart
Süpriz ajanda hediyemi olur. Süpriz dediğin özel olmalı 
yurtbau seramik süpriz hediye hemde o kadar kişi katıldıki kompozisyon yazdım resmen ajanda gönderdiler şaka gibi.
bunlar daha önce instagramda yapmışlardı fake hesaba sözde tablet verdiler pepsi bir bunlar iki m.p. onaylı çekilişleri olmadıkça katılmayın genelde ajans çalışanları malı götürüyor..
bence bilip bilmeden yorum yapmayalım ben geçen ay kazandım tabletimi yolladılar.ajans çalışanı felanda değilim

Kayit olun veya
giris yapin
sen hangi yarışmasından kazandın bilmiyorum instagramdan en guzel yoruma vercezdediler sonraçekilişyaptık verdikdediler yeni açılmış bir profilkazanmıştı oyun içinde kural değiştirilmez
sürpriz yarışmasından kazandım