Benim Fiş de yok katılım hatta kasa başındakilerle biraz tartıştık ülkere katıldım çekiliş hakkı var maggi de görünmedi U2 Artık bizleri kara listeye almış gibi u2 yaptığı çekilişler hep boşBir kaç kez hata yaptılar Migros kampanyasındada şikayet etik diye bizi kaliba kara listeye aldı kendi datalardan siliyorlar Şüpe içindeyim
Kesinlikle hak veriyorum, 50 katlımla sıfır hediye..
3 çekiliş hakkıyla sonunda bi market kampanyasından bişey kazanmışım.. tencere setini istiyordum fırın çıkmış.. buna da şükür:) benim de fişimde katılım bilgisi yoktu, baya bi tereddütte kalmıştım olmadı mı diye ama olmuş..
2 çekiliş hakkıyla tencere seti çıkmış bana da

tebrikler arkadaşlar
Tencere seti kazanıp da fırınla takas yapmak isteyen bana ulaşsın
hediyesi gelen oldu mu hiç?
bende merak ediyorum 27 marta kadar gönderilercek diyodu ama arayıp öğrenen oldu mu hiç?
ben az önce aradım, daha gönderimler başlamadı dediler.. benim adres güncel değildi, onu güncelledim.. kazandığımı öğrenince makro mh ni aramıştım, sözde güncellenmiş halini göndereceklerdi ajansa ama göndermemişler.. mng kargoyla gelicekmiş öyle dediler.. yurtiçi olsa benim eski adrese de gelse bana getirirdi, kargocular tanıyo artık ama mng olunca iyi ki aramışım geri giderdi..