Gönderen Konu: @binlercesi  (Okunma sayısı 1000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
@binlercesi
« : 24 Şubat 2014, 11:04:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  daki begendigi urunlerin linklerini burada paylasan ve bu twiti RT eden 2 kisiye toplam 50 TL lik indirim kuponlari

Çevrimdışı Ready2Die

• Usta Kampanyacı
Ynt: @binlercesi
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2014, 13:40:14 »
» Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2014, 16:48:31 »
RT eden 1 kişiye 25 tl ind. kuponu #BuGünMüsaitsenlışverişin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  'a gir ve alışveriş et. #filmisimleriniGAZOZiledeğiştir

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2014, 16:39:42 »
@semrasemra17  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  da kullanılmak üzere kazandığınız toplam 75 TL lik ind.kuponları DM ile tarafınıza gönderilmiştir.Tşk

@rabiaturkel Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  da kullanılmak üzere kazandığınız toplam 75 TL lik ind.kuponları DM ile tarafınıza gönderilmiştir.Tşk

@eminekaraaa  Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  da min.100TL lik alışverişte kullanılmak üzere kazandığınız 25TL lik indKuponu DM ile gönderilmiştirTşk

@nilgun27 Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   da min. 200TL lik alışverişte kullanılmak üzere kazandığınız 50TL lik indKuponu DM ile gönderilmiştirTşk

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #4 : 02 Mart 2014, 16:39:58 »
Bu twiti Rt yapip begendigi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  linklerini (bunu yanitla) yayinlayan 3 kisiye 25 tl lik ind. Kuponlari #GerçektenSevseydi

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ